HomeTelevisieWinter vol Liefde deelnemers hebben geweldig nieuws: "Ze is zwanger"

Winter vol Liefde deelnemers hebben geweldig nieuws: “Ze is zwanger”

Heel Nederland zit al wekenlang steevast voor de buis om naar de liefdesperikelen in Winter vol liefde te kijken. Niet gek natuurlijk, want het is heerlijk om met een zak chips onderuitgezakt te kijken naar wat de deelnemers allemaal uitspoken.

Het liefdesavontuur van Amy Rose en Saul

In het prachtige Zwitserland woont de 29-jarige Saul. Samen met zijn broers bezit Saul een succesvol makelaarskantoor. Ondanks dat alles in zijn leven op rolletjes lijkt te verlopen, kon hij de ware liefde niet vinden.

Om die reden besloot Saul deel te nemen aan de populaire liefdesshow van RTL. Inmiddels hebben we de afgelopen weken vooral kunnen smullen van de liefdesflaters onder de deelnemers, maar echt veel succes hebben we nog niet kunnen zien. Toch is blijkbaar niet alles op een mislukking uitgelopen. Als je de laatste aflevering nog niet hebt gezien, is het nu het moment om dit artikel weg te klikken, want er komen spoilers aan.

De uitkomst

Nu de laatste aflevering online is gekomen, is het duidelijk hoe alles afgelopen is. Tegen het einde van de aflevering zien we dat Saul zijn ex-prinsesje wegstuurt, en voor Amy Rose heeft gekozen. Veel kijkers dachten dat het bij een kortstondige verkering zou blijven, maar niets blijkt minder waar!

Amy Rose in verwachting

Tijdens de opnames van Winter vol liefde besprak Saul zijn sterke kinderwens met Amy Rose. Zij gaf daarbij ook direct aan dat ze zelf ook op een jonge leeftijd kinderen hoopte te krijgen.

Inmiddels is het blijkbaar niet alleen bij wensen gebleven, want Amy Rose is naar verluid in verwachting van hun eerste kindje samen!

Maar er is meer goed nieuws. Amy Rose is niet alleen zwanger, maar Saul zou hij haar ook ten huwelijk gevraagd hebben. Ook wonen ze al een tijdje samen in het Zwitserse Riederalp.

Ondanks het grote leeftijdsverschil, is de moeder van Amy Rose dolblij met de komst van haar eerste kleinkind. Waar de meeste kijkers vinden dat de twee veel te hard van stapel lopen, laat de kersverse schoonmoeder van Saul weten dat ze dolblij is dat ze de liefde van hun leven gevonden hebben bij elkaar!

Meer van dit: