HomeHumorTerug naar toen: Tienermoeder Sanne raakt zwanger in zwembad "We kunnen haar...

Terug naar toen: Tienermoeder Sanne raakt zwanger in zwembad “We kunnen haar Chloortje noemen”

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. In ons archief vonden we een fragment uit het programma vier handen op één buik, dat sinds 2012 op televisie te zien is.

Vier handen op één buik

In het programma vier handen op één buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe ze zich voorbereiden op het krijgen van een kind. Ze worden daarin bijgestaan door een bekende Nederlandse moeder. Het is de bedoeling dat de BN’er de kersverse moeders voor, tijdens en na de bevalling ondersteunt en helpt.

In deze aflevering konden we Sanne en Fabian volgen, die werden bijgestaan door actrice Tatum Dagelet. Sanne is pas 18 en heeft al een kindje van een vorig vriendje. Ze is nu opnieuw zwanger geraakt en ze wil maar al te graag delen waar dat precies gebeurt is. Dat was namelijk in het zwembad. Trots verteld ze dat er een klein ongelukje in de stroomversnelling was gebeurd.

Naam geven

Ze hebben het kindje nog geen naam gegeven en dus komt Tatum met een geweldig voorstel: “We noemen haar Chloortje!”. Dat sloeg natuurlijk helemaal nergens op maar het redde wel de situatie. Kijkers hadden plaatsvervangende schaamte bij het verhaal van Sanne en haar vriendje Fabian.

Inmiddels heeft Sanne het zelf erg goed voor elkaar met een eigen huisje en gaat het uitstekend met haar kindje(s). Daarnaast studeert ze en ook dat gaat goed. Helaas is het bewuste fragment nergens meer te vinden maar het blijft een classic!

Via: Showmag

Meer van dit: