HomeHumorGozer deed mee aan First Dates en denkt nu dat hij een...

Gozer deed mee aan First Dates en denkt nu dat hij een BN’er is

Meedoen aan First Dates doe je normaliter om de liefde van je leven te vinden. Soms doen er ook wel eens mensen mee voor de grap of puur voor het avontuur maar je hebt ook mensen die meedoen om bekend te worden. Deze gozer had het idee dat hij behoorlijk bekend was geworden door zijn deelname.

Bekend worden

Bekend worden is voor veel mensen een grote droom. Ze hebben de illusie dat ze dan nergens meer voor hoeven te betalen en dat ze kunnen krijgen wat ze willen. Helaas is dat vaak niet per se de waarheid. Toch zijn er mensen die die droom nastreven en er alles voor over hebben om het te laten lukken.

Als je bekend wil worden, dan kun je jezelf beter opgeven voor Lang Leve de Liefde. Daar heb je net wat meer tijd om gekke dingen te doen, om op te vallen bij het grote publiek. Zo zagen we bijvoorbeeld Claudia Roelands die in een paar dagen ruim 20.000 volgers erbij kreeg door haar deelname in Lang Leve de Liefde.

Het gesprek

Mensen die bekend worden, kunnen naast hun schoenen gaan lopen. Deze gozer in uit het onderstaande gesprek is er zo één. Hij denkt namelijk dat hij door zijn deelname aan First Dates een échte bekende Nederlander is geworden. Hij is dan ook behoorlijk op zijn pikkie getrapt als hij merkt dat hij niet herkend wordt.

Beeld en chats via Kakhiel

Meer van dit: