HomeTelevisieLang Leve de Liefde deelneemster Claudia (23) geeft zich helemaal bloot

Lang Leve de Liefde deelneemster Claudia (23) geeft zich helemaal bloot

Lang Leve de Liefde deelneemster Claudia geeft zich helemaal bloot. Dat doet ze (nog) niet in het programma, maar wel op andere plekken van het internet. Oplettende kijkers konden Claudia Roelands herkennen van eerdere avontuurtjes op televisie. Zo deed ze onder andere al mee aan de show ‘Daten op het Kamp’

Mama, ik ben op TV!

Steeds vaker zien we mensen aan televisieprogramma’s meedoen omdat ze bekend willen worden. Ze doen net alsof ze zich oprecht opgeven voor een programma maar uiteindelijk is het allemaal te doen om de bekendheid. Het is best vreemd dat programmamakers hier nog intrappen.

Natuurlijk weten wij ook wel dat het in de televisiewereld alleen maar om de kijkcijfers draait. In de televisiewereld weten ze als geen ander dat knappe jongedames goed scoren in kijkcijfers dus zo nu en dan zullen programma’s als Lang Leve de Liefde toch echt met dames als Claudia Roelands aan moeten komen.

Claudia Roelands

Claudia is een dame die maar al te graag de aandacht opzoekt. Zo doet ze mee aan verschillende televisieprogramma’s, waar ze zich dan als ondernemer presenteert. Zo kun je het gerust noemen wat ze doet want ze verdient haar eigen centjes. Ze doet dat alleen wel door zichzelf helemaal bloot te geven op bekende websites voor volwassenen.

Als marketingstunt om zichzelf af en toe te promoten, doet ze dan mee aan televisieprogramma’s. Lang Leve de Liefde trapte erin en gaf haar de aandacht die ze zo erg nodig had. Tóch heeft het programma goed haar best gedaan want ze hebben iemand gevonden die prima bij haar past.

Ze is namelijk gekoppeld aan de 22-jarige Jeffrey, die het helemaal geen probleem vindt dat Claudia af en toe de kleertjes uit trekt voor de camera. Sterker nog, hij zegt dat hij gerust mee zou doen als het moet. Nu maar wachten op de aflevering, als we het programma en de tactiek van Claudia analyseren, zal er wel gehotseknotst worden vanavond. Hieronder alvast een voorproefje en wat meer beelden van Claudia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia Roelands (@claudiaroelands)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia Roelands (@claudiaroelands)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claudia Roelands (@claudiaroelands)

Meer van dit: