HomeShowgekkiesMarijn Kuipers heeft misschien wel de rondste bips van Nederland

Marijn Kuipers heeft misschien wel de rondste bips van Nederland

Ben je een liefhebber van een vrouw met mooie ronde billen? Dan valt de ronde bips van Marijn Kuipers zeker in de smaak! De finaliste van Miss Beauty of Friesland is niet alleen adembenemend mooi, maar ook nog eens super grappig. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Marijn Kuipers niet meer is weg te denken van Instagram, TikTok en YouTube

Wie is Marijn Kuipers?

Wanneer je geregeld een kijkje neemt op Instagram, TikTok of YouTube, dan heb je Marijn Kuipers vast al eens voorbij zien komen. De bloedmooie dame is namelijk flink aan de weg aan het timmeren in het social medialandschap. Op TikTok heeft ze inmiddels ruim 650.000 volgers en op Instagram tikt ze bijna de 400.000 volgers aan. Bovendien is ze ook op YouTube flink aan het groeien.

Marijn Kuipers is te zien in video’s van Don de Jong, Stefan de Vries en Rijk Hofman. Daarnaast zie je haar ook geregeld voorbijkomen in de YouTube video’s van RUMAG, populaire meid dus. We horen je al denken: ‘Hoe oud is Marijn Kuipers?’. Marijn Kuipers leeftijd is 23 jaar. Deze prachtige dame is geboren op 9 april 2000 in Friesland. Inmiddels woont Marijn in Amsterdam, wat natuurlijk ideaal is voor haar influencer werkzaamheden.

Heeft Marijn Kuipers een vriend?

Het is natuurlijk niet zo gek dat iedereen wil weten of Marijn Kuipers single is. Zover momenteel bekend is, is Marijn al een tijdje single. Voorheen heeft Marijn een relatie gehad met de bekende shorttracker Dylan Hoogerwerf. Ondanks dat ze samen jarenlang dol op elkaar waren, hebben ze besloten om in 2022 uit elkaar te gaan. Uiteraard ging deze breuk gepaard met het nodige liefdesverdriet, waarvan ze ook een video geplaatst heeft op haar eigen YouTube kanaal.

Toch zitten haar volgers niet stil qua speculaties rondom het liefdesleven van Marijn Kuipers. Er wordt namelijk geregeld gevraagd of ze niet stiekem aan het daten is met de vlogger Don de Jong. Deze kwestie heeft ze nooit bevestigd, noch ontkent. Het blijft dus speculeren of Marijn Kuipers single is, maar de signalen geven in ieder geval aan dat ze momenteel geen vriend heeft.

De billen van Marijn Kuipers

Dat Marijn Kuipers ooit in de finale stond van Miss Beauty of Friesland, is natuurlijk geen verrassing. Met een lengte van bijna 1,70, haar prachtige blauwe ogen en blonde haren, is Marijn Kuipers een prachtige verschijning. Bij het grote publiek is ze echter bekend om een heel ander deel van haar lichaam.

Marijn Kuipers staat vooral bekend om haar enorme bips. Ze is regelmatig te vinden in de sportschool, wat goed te zien is aan haar prachtige ronde billen. Als er een prijs zou bestaan voor de rondste bips van Nederland, dan zou Marijn Kuipers zeker een kanshebber zijn. Gelukkig weet ze dat zelf ook, want ze doet het er regelmatig om in haar posts op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Talentvolle vrouw

Ondanks dat Marijn Kuipers een prachtige verschijning is, heeft de dame nog veel meer in haar mars. Ze is uiteraard veel te vinden op haar eigen social media platforms, maar ze is ook bekend als presentatrice van RUMAG. Als presentatie van RUMAG staat ze bekend om haar hilarische interviews, waarin je een goed beeld krijgt van haar humoristische persoonlijkheid.

Toch is het niet alleen maar lachen met Marijn. Ze staat namelijk ook bekend als een meid met een groot hart. Ze is dan ook niet voor niets een trotse ambassadrice van Make a Wish in Nederland. In deze rol, zet ze zich in om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen. Ze is dus niet alleen een prachtige vrouw met een goede dosis humor, maar staat ook bekend om haar warme hart. We kunnen daarom gerust zeggen dat deze dame de droomvrouw is van vele mannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Meer van Marijn zien? Dan kun je haar volgen op haar Instagram pagina!

Meer van dit: