HomeWTF?!Deze dame doet mee aan een dikke konten competitie, maar speelt vals

Deze dame doet mee aan een dikke konten competitie, maar speelt vals

Overal zijn wedstrijden voor maar dat er een dikke konten competitie was, verbaast ook ons. Dat je dan ook nog van die figuren hebt die meedoen en vals gaan spelen, is wel heel bijzonder. Toch gebeurde het bij een wedstrijd in Miami. Het leek er overigens niet op dat de organisatie er mee zat.

Meedoen met een nep kont

De deelnemer speelde vals door haar nepkont in de strijd te gooien. Zo’n bilvergroting is tegenwoordig een populaire cosmetische ingreep waarbij het achterwerk een voller en ronder uiterlijk krijgt. Het proces omvat meestal het injecteren van lichaamseigen vet of het plaatsen van implantaten in de billen om de gewenste vorm te bereiken.

Mensen die voor een bilvergroting kiezen, streven naar een ‘curvier’ figuur en meer zelfvertrouwen. Hoewel het een persoonlijke keuze is, roept het ook discussies op over schoonheidsidealen en de maatschappelijke druk om aan een bepaald beeld te voldoen. Of je nu voorstander bent of niet, op social media is zo’n neppe kont een enorm succes. Je kunt er alleen helaas niet meer mee meedoen met een dikke konten competitie.

Let wel effe op, video is een tikketje ongeschikt om op het werk te bekijken.

Meer van dit: