HomeShowgekkiesChantal Janzen gaat op 'twerk-les' en laat alle remmen los

Chantal Janzen gaat op ’twerk-les’ en laat alle remmen los

De komkommertijd is aangebroken. Er is letterlijk geen nieuws meer te vinden dat niet over het EK of Ali B gaat. Natuurlijk ook goed als er geen nieuws is, maar wel een beetje saai voor ons.

Daarom hebben we even diep op zolder gezocht in onze ’terug naar toen’ rubriek. We vonden hier een video waarbij Chantal Janzen nogal uitdagend deelnam aan een sportles.

Chantal op pad

Chantal Janzen is de droom van mening Nederlands man. Ze is spontaan en ze ziet er natuurlijk ook nog eens goed uit. Het was daarom ook niet zo gek dat haar programma “Chantal komt slapen” een regelrechte hit was. Chantal ging tijdens dit programma 24 uur mee met een bekende Nederlander en deed alles, wat diegene ook in het leven doet.

Soms bleek het leven van de bekende Nederlander best saai te zijn, maar soms kwam Chantal ook in verrassende situaties terecht. Toch deed Chantal elke keer opnieuw spontaan mee. Ook op het moment dat ze moest deelnemen aan een twerk lesje.

Chantal Janzen aan het twerken : r/NLCelebs

Chantal aan het twerken

Ondanks dat alles wat Chantal doet een succes is, ging het twerken haar een stuk minder goed af. Toch vonden de meeste mannen dit geen enkel probleem. Ze vonden het al voldoende dat haar bips volledig in beeld te zien was.

Hoe langer ze oefent, hoe beter het haar afgaat. Toch is het ook zeker geen straf om de andere dames te bekijken in de lesruimte.

De beelden waarin Chantal aan het twerken is gingen toentertijd knetterviraal, dus reden genoeg om ze nog eens op te graven voor jullie.

Meer van dit: