HomeTelevisieLLDL deelnemer Gosse is helemaal niet blij en verlengt niet: "Je bent...

LLDL deelnemer Gosse is helemaal niet blij en verlengt niet: “Je bent te lelijk”

Wat doe je als je in het dagelijkse leven geen leuke vrouw kunt vinden? Precies, dan meld je jezelf aan bij het programma Lang Leve de Liefde. De matchmakers van LLDL gaan dan direct aan de slag om een leuke date te vinden. Toch komt het wel eens voor dat de deelnemers niet tevreden over de match die ze krijgen in het programma. In de meeste gevallen gaat dat niet om het innerlijk, maar valt het uiterlijk tegen. 

Niet knap genoeg

Wat moet je doen als je je date niet knap genoeg vindt? Dan kun je natuurlijk beleeft je mond houden en vertellen dat je toch geen match voelt.

Toch komt het voor dat deelnemers het lastig vinden om hun date hierin netjes af te wijzen. Ze kunnen het vaak niet laten om toch even te vertellen dat ze niet knap zijn en dat ze zelf ‘veel beter’ kunnen krijgen. Dit dilemma gold ook voor Gosse, die had tijdens de selectie namelijk aangegeven dat hij op zoek was naar een type als Chantal Janzen. Toen zijn date allesbehalve op Chantal leek, was hij er direct klaar mee.

Hoffelijkheid

De eigenzinnige Gosse, die werkt in een chocoladefabriek, is een soort Namaak Willy Wonka. Met zijn ongemanierde gedrag wist hij eerder deze week al de aandacht te trekken. Toen hij samen met Jolanda moest beslissen waar ze gingen slapen, verkoos hij zijn stopcontact boven zijn hoffelijkheid.

Geen verlenging

Het is niet heel erg verrassend dat Gosse niet wilde verlengen. Hij draait er niet omheen en zegt tegen zijn date: “Ik heb besloten niet te verlengen. Je hartje zit verder wel goed, maar nee… Ik had een soort Chantal Janzen opgegeven. Ik zie er toch vanaf”. In andere woorden zegt hij: “Ik verleng niet want je bent te lelijk”

De date van Gosse weet even niet hoe ze moet reageren. Zelf is hij namelijk ook zeker geen Bradley Cooper, maar lijkt hij meer op de afgekeurde stunt dubbel van Peter Gillis.

Toch denkt Gosse wel dat hij met zijn uiterlijk Chantal Janzen aan de haak kan slaan. We hopen dat Marco Geeratz (man van Chantal) zich niet te veel zorgen maakt over de interesse van Gosse.

Het fragment gaat net zoals dit fragment knetter viraal op social media. Mensen noemen hem een flinke hork en vinden dat Jolanda geluk heeft dat Gosse niet wil verlengen.

@tvmomentjes

Gosse gaat niet verlengen want hij zoekt meer iemand zoals Chantal Jansen #lldl

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit