HomeTelevisieLLDL deelnemers in dilemma: Wat is erger, 7 jaar geen seks of...

LLDL deelnemers in dilemma: Wat is erger, 7 jaar geen seks of 7 jaar slechte seks

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan zal je het minimaal 24 uur met zijn tweeën uit moeten houden. Althans, in vrijwel alle afleveringen is dat het format. In dit geval zijn ze ineens met zijn vieren in een soort swingersaflevering. Twee van hen, krijgen het aan de stok.

Proosten

Als je gaat eten met iemand, dan is proosten de normaalste zaak van de wereld. Voor het proosten zijn wel wat kleine etiquette regels. Zo moet je elkaar aankijken bij het klinken van de glazen.

Iemand heeft ooit een keer bedacht om te zeggen dat je 7 jaar slechte seks hebt, wanneer je elkaar niet aankijkt bij het proosten. Geen idee wat precies het idee is, maar het is heel snel door heel veel mensen overgenomen. Proost maar eens het glas met iemand, en kijk maar eens weg. In meer dan de helft van de gevallen zal je het te horen krijgen.

Oneens met elkaar

Wanneer de stellen proosten, staat er één met een leeg glas. Zijn date reageert daar een beetje zuur op: “Met een leeg glas hè, dat is echt geen goed… nouja”. Zelf ziet hij het probleem er niet van in. Hij wuift het een beetje weg en zegt: “In ieder geval geen zeven jaar slechte seks, hè… óf geen seks.”

Hoewel hij het wegwuift, kan ze het toch niet loslaten. Ze besluit om erop door te gaan en vraagt hem wat hij erger vindt. Überhaupt geen bedplezier, of slechte sessies.

Hij vertelt haar dat hij liever helemaal niet van bil gaat, dan dat hij het zou moeten doen als het slecht is. Daar is ze het blijkbaar niet mee eens en plots wordt de situatie ongemakkelijk.

Gelukkig voor hen is het een swingersaflevering en weet het andere stel de sfeer enigszins te redden. Ze geeft aan dat ze geen zin heeft om het seksleven van de twee te bespreken.

Hoe het verder af gaat lopen is maar de vraag. Misschien wordt het wel één groot spannend feest, maar misschien zit er één bij die continue de sfeer weet te vergallen. Bekijk de beelden hieronder.

Meer van dit: