HomeWTF?!Vrouw vraagt haar vriend naar zijn grootste fantasie in bed, blijft verbijsterd...

Vrouw vraagt haar vriend naar zijn grootste fantasie in bed, blijft verbijsterd achter

Een vrouw wilde haar vriendje een leuk kerstcadeautje geven in de vorm van het laten uitkomen van zijn ‘verboden fantasie’ tussen de lakens. Ze rekende op het standaard mannenantwoord, namelijk een triootje en had zelfs al een vriendin in gedachte. Tot haar verbijstering werd het iets anders.

Verboden fantasie

Bedplezier moet natuurlijk wel spannend blijven. Je hebt weinig aan een vrouw die als een plank op bed gaat liggen en wacht totdat jij na twee minuten klaar bent. En dus is het best goed om af en toe de grens een beetje te verleggen.

Natuurlijk kun je ook stiekem iets uitproberen zonder dat eerst te overleggen, maar je wil ook weer niet iets in gang zetten wat niet gewaardeerd wordt. En dus besloot de vrouw om haar vriendje maar gewoon te vragen wat zijn ‘verboden fantasie’ was. De meeste mannen zijn gewoon voorspelbaar en dus dacht ze het antwoord al wel in te kunnen vullen: het zou een triootje worden. Ze had zelfs al een vriendin ‘klaarstaan’.

Pegging

Niets bleek echter minder waar, want vriendjelief droomde al tijden over ‘pegging’. Op het X-account Fesshole schrijft de vrouw, wiens identiteit onbekend is: ”Hij wilde pegging!” De experts onder ons weten wat dit betekent, maar haar vriend wilde dus door haar verwend worden middels een voorbind-genotsknots.

De vrouw is nu verslagen achtergebleven. Onder het bericht wordt volop gereageerd. Veel mensen vragen zich af waarom ze geschrokken is. Een ander schrijft zijn ‘diensten’ aan te kunnen bieden aan beide ‘om de plannen niet in de prullenbak te laten verdwijnen’.

Onderzoek

Misschien leuk om te weten: uit een Brits onderzoek van vorig jaar is gebleken dat meer dan tweederde van de eilandbewoners openstaat voor bedplezier dat zij nog niet eerder hebben uitgeprobeerd. Uit hetzelfde onderzoek komt naar voren dat 11 procent (van de mannen) wel iets ziet in pegging.

Overigens ook populair is ‘cuckholding’. Tien procent van de ondervraagden lijkt het zeer opwindend wanneer hun partner moet toekijken terwijl zij de liefde bedrijven met iemand anders. Het is maar waar je zin in hebt.

Meer van dit: