HomeHumorGozer wordt wakker in onbekend bed en ziet dan met wie hij...

Gozer wordt wakker in onbekend bed en ziet dan met wie hij geslapen heeft

Wanneer je vrijgezel bent en dus niet gebonden aan een partner, kan eenmalig de daad verrichten met een volslagen onbekende een geweldige ervaring zijn. Met de nadruk op ‘kan’, want er is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid dat de volgende ochtend een beetje ongemakkelijk is.

Onenightstand

We kunnen wel twintig dingen opnoemen die er mis kunnen gaan bij de daad met iemand waarmee je het nooit eerder hebt gedaan. Een van de meest erge dingen is de volgende ochtend wakker worden, naast je kijken en denken: dit kan niet waar zijn.

Op TikTok gaat er momenteel een video knetterhard viraal. Een man filmt hoe hij wakker is geworden in een, kennelijk, vreemd bed. Het is al 14.00 uur en hij heeft geen idee van wie het bed is waar hij in ligt. Enkele seconden later schuifelt er een dame op leeftijd de kamer binnen met een ontbijtje.

Klein leeftijdsverschil

De vrouw wil weten of haar eenmalige minnaar dol is op cornflakes en of hij suiker in zijn theetje wil. Er wordt gesproken over de voorgaande avond, waarna de man vraagt hoe oud zijn eenmalige pleziertje eigenlijk is. Die blijkt 88 jaar, terwijl de man zelf 22 is. Klein leeftijdsverschilletje, groot plezier.

De sfeer slaat een beetje om en de vrouw wil dat haar minnaar vertrekt zodat ze door kan gaan met haar ‘dingen’ en vooral met haar leven. Zo veel tijd heeft ze namelijk niet meer.

Zelfs zijn ontbijtje mag hij niet meer in bed opeten: ”Opstaan, douchen en mijn huis uit. En ga dan maar zoeken waar je auto is geparkeerd.”

De gozer probeert nog wat meer aandacht van zijn tjikkie te krijgen, maar het boeit haar niet meer. Ze is er wel klaar mee en besluit zelf lekker het ontbijtje op te eten.

Je kunt je vast wel een avond herinneren, die je je niet meer kunt herinneren, maar heb je het wel eens zó gek gemaakt dat je geen flauw idee hebt waar (en met wie) je hebt geslapen?

@thefrenchbulldoghouse

He woke up in a random women’s bed #clips #goviral #viral #fyp #thefrenchbulldoghouse #foryoupage #funnyclips #nightout

♬ original sound – Thefrenchbulldoghouse

Meer van dit: