HomeWTF?!Dame stokslobbert man op festival, maar kreeg later puistjes rond haar mond...

Dame stokslobbert man op festival, maar kreeg later puistjes rond haar mond en het was helaas geen SOA

Een dame stokslobbert een man in de WC op een festival, maar kreeg later puistjes rond haar mond. Toen ze naar de dokter ging, bleek het helaas geen SOA te zijn. Normaal zou je juist blij zijn, maar in dit geval niet. Dit is zeker het grimmigste verhaal dat je dit jaar hebt gehoord.

Stokslobberen

Als je jezelf afvraagt wat stokslobberen precies is, dan kun je misschien dit artikel even lezen. Dan heb je er een beeld bij en weet je waar dit artikel over gaat. We kunnen het beestje helaas niet bij de naam noemen op deze website. Afijn je begrijpt het idee als het goed is.

Een beetje stokslobberen is helemaal niets mis mee. Ook niet als je dat doet met een vent die je pas net hebt leren kennen. Het wordt pas een dingetje als je er wat door oploopt. De dame in dit verhaal, zal het dan ook niet gauw meer doen met iemand die ze nog niet zo goed kent. Thijs Boermans deelde het verhaal in de podcast Borrelpraat, met Niels Oosthoek.

Heel grimmig

Thijs start het verhaal met: “Ik heb het aller grimmigste verhaal ooit gehoord”. Dat verhaal had hij gehoord van een vriend met wie hij het gestaakte Ajax – Feyenoord ging kijken. Die vriend had het van een meisje, die het weer van een vriendin van haar had. Die was naar een festival in Kroatië gegaan.

Daar heeft ze dus een man gestokslobberd, waarna ze puistjes rond haar mond kreeg. Ze dacht natuurlijk direct aan een SOA maar helaas voor haar was dat niet het geval. De dokters zagen vrijwel meteen wat er wél aan de hand was, en dat was reden genoeg voor de politie om een bezoekje aan de man te brengen… Daar vonden ze 3 lijken in zijn huis. Je kunt je vast wel bedenken wat de man daarmee gedaan heeft. Brrrr, bah.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niels Oosthoek (@nielsoosthoek)