HomeWTF?!Alle schaamte voorbij: LLDL Laura filmt hoe ze haar SOA test doet

Alle schaamte voorbij: LLDL Laura filmt hoe ze haar SOA test doet

We kenden Laura de Hoog al van de film ‘One Night in Laura’ en daar was ook al gauw duidelijk dat ze zich niet snel schaamt. Dat is ook de reden dat de dame zo populair is. Ze deelt alles wat los en vast zit en is niet bang om haar ongezouten mening te geven.

Deelname aan LLDL

Tijdens haar deelname aan het programma Lang Leve de Liefde zagen we al dat Laura de moeilijkste niet is. Ze lag daar namelijk flink met Duco te wippen en dat deed een hoop stof opwaaien op social media. Zo waren ouders woest dat het fragment zo heftig in beeld werd gebracht, maar was het Laura die het juist allemaal wel mee vond vallen.

Laura zelf reageerde namelijk in een TikTok video dat ze vond dat ze het doelwit was van slut-shaming. Ze vond het niet kunnen dat zij in het kwade daglicht werd weggezet en dat Duco er vrij makkelijk vanaf kwam. Zit ook wel wat in natuurlijk maar Duco lag niet te kreunen op televisie.

SOA test

Toch liet Laura zich de pis niet lauw maken en ging onverschrokken door met zichzelf zijn. Hoewel jezelf zijn hartstikke prima is, zijn er toch wel wat dingen die net per se op social media hoeven. Laura besloot namelijk een SOA test te doen. Bij de dokter liet ze zien hoe ze in de wc in haar poes staat te roeren.

Natuurlijk is het slim om af en toe een test te doen als je nog een actieve status hebt en natuurlijk is het hartstikke goed om daar over te praten. Maar het blijft wel een beetje vreemd als je op camera laat zien dat je ook daadwerkelijk zo’n test doet. De video werd inmiddels alweer ruim 300.000 keer bekeken.

@laudehoog

Ik heb het niet. Tijd voor wijn.

♬ origineel geluid – Laura de Hoog

Meer van dit: