HomeGekkiesLLDL Deelnemer Maxime moet nog effe in opgewonden toestand in bad blijven...

LLDL Deelnemer Maxime moet nog effe in opgewonden toestand in bad blijven zitten

Maxime en Rosalie doen mee aan het programma Lang Leve de Liefde om hun perfecte match te vinden. Al gauw blijkt het dat ze elkaar ontzettend leuk vinden. Ze gaan lekker samen in de jacuzzi zitten. Al gauw leidt dat tot wat geflikflooi aan weerskanten.

Complimenten regen

Ondertussen regent het complimentjes in de jacuzzi. Rosalie vindt dat haar leven op dat moment niet beter kan. “Mooie man, saunaatje, hottubje”… Maxime vervolgd: “Jij bent echt wel speciaal”. Het lijkt wel alsof Rosalie erop heeft zitten wachten want die wil heel graag weten waarom ze dan zo speciaal is.

Maxime gaat verder: “Je bent precies alles wat is zoek, knettergek. Je wilt geen kinderen en je wilt niet trouwen. Eigenwijs, een heerlijke reet, intelligent en knap”. Voor Rosalie is het allemaal nog niet genoeg want ze wil ook nog weten of ze dan ook echt een droomvrouw voor Maxime is. Die bevestigt dat, want ze tikt alle boxjes aan.

Flikflooien

Ondertussen is Rosalie, Maxime een soort van aan het berijden. Dat werkt ook, want Maxime wordt daardoor steeds complimenteuzer. Als Rosalie genoeg gehoord heeft, wil ze het bad uit om te gaan slapen. Maxime pakt nog even zijn kans om de bips te begluren maar blijft toch maar even zitten. Die moet waarschijnlijk zijn jongeheer even terug laten ontspannen.

Kijkers gaan stuk om de hele situatie maar hebben wel het idee dat Maxime een spelletje aan het spelen is. Zo heeft Chantal toe te voegen: “Manne hebbe geen hersens praten altyd onzin beloven je alles daarna is klaar as ze je gehad hebben doei mij ni belle”. Een ander heeft het vooral over hoe Rosalie alleen maar bezig is met vissen naar complimentjes. De deelnemers hebben elkaar in ieder geval gevonden. Als dat geen stiften wordt ’s nachts dan weet ik het ook niet meer.

Meer van dit: