HomeWTF?!Dame helpt haar vent even met het schoonmaken van de pook

Dame helpt haar vent even met het schoonmaken van de pook

Een dame is gefilmd terwijl ze haar vent even hielp met het schoonmaken van de pook. De twee werden gespot vanuit een vrachtwagen of bus. Als je nu niet precies snapt waarom iemand midden op de snelweg een pook zou schoonmaken, dan kan ik je verklappen dat het niet de pook is waar je nu aan denkt.

Klein pijperijtje tijdens het rijden

We hebben er allemaal wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om al rijdend wat vieze dingen uit te proberen. Sommige van ons zijn echte durfals en hebben het ook uitgeprobeerd maar voor anderen zal het altijd bij een soort fantasie blijven.

De twee uit het filmpje vallen in ieder geval in de eerste categorie. De beelden spreken voor zich en het ziet er allemaal hartstikke veilig en relaxed uit. Toch is het volgens de wet niet helemaal de bedoeling om zulke praktijken uit te halen. Hoewel ze in feite niets verkeerd doen, kunnen ze wel een bekeuring krijgen.

De beelden

De beelden kun je zien door op het plaatje hieronder te klikken. Let wel even op dat de beelden een beetje pikant zijn, dus kijk even uit wie er met je meekijkt.

Meer van dit: