HomeWTF?!Vrouw denkt 'puistje' uit te knijpen maar daar komt nog wat extra's...

Vrouw denkt ‘puistje’ uit te knijpen maar daar komt nog wat extra’s uit

Een vrouw denkt een puistje uit te knijpen maar al gauw blijkt dat dat niet echt een goed idee was. Wanneer ze het puistje uitdrukt, komt er namelijk wat extra’s mee. Ze deelt haar verhaal op TikTok, waar mensen er hard om kunnen lachen. Het zou je maar gebeuren.

Pukkels en puistjes

Een puistje is een kleine ontsteking van de huid die zich kenmerkt als rood bultje dat gevuld zit met pus. Het ontstaat wanneer de poriën van de huid verstopt raken met rommel zoals oude huidcellen of bacteriën. Een puistje is de normaalste zaak van de wereld maar voor veel mensen wel een doorn in het oog.

Puistjes kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar komen het meest voor op het gezicht, de rug, de borst en de schouders. Meestal zullen er geen gevolgen zijn van een puistje maar ze kunnen natuurlijk wel ongemak veroorzaken. Het is het best om het lekker met rust te laten maar de meeste mensen zullen ervoor kiezen om het puistje uit te knijpen. Zo ook deze dame.

Meer rommel

Toen de dame in kwestie het puistje uitkneep, kwam er meer rommel uit. Al gauw besefte ze dat ze een hele dure fout had gemaakt want die rommel was haar botox! Sterker nog, het puistje bleek achteraf helemaal geen puist te zijn, maar gewoon nog wat lekkage. Wat overbleef is een partij plaatselijke rimpels.

Zelf kan ze er gelukkig om lachen en noemt het, het duurste foutje dat ze ooit gemaakt heeft. Een nieuwe lading botox kost al gauw tegen de 250 euro. Toch zal ze ervoor kiezen om voor nog een lading te gaan want nu ziet het er al helemaal niet uit.

@undecided_and_unguided

I am BOTCHED. #botox #aesthetic #mistake #botoxmistake #plasticsurgery #problems #funny #facial #botched #botchedface #help #dv #dva #traumatok #traumatized #expensive #money #expensivemistake #divorce #women

♬ original sound – Undecided_and_unguided