HomeGekkiesLLDL-Deelnemer Mink maakt de grootste fout die je kunt maken, kijkers geven...

LLDL-Deelnemer Mink maakt de grootste fout die je kunt maken, kijkers geven hem gelijk

Wanneer je een dame leert kennen, kan het zomaar eens gebeuren dat ze vraagt of je haar leeftijd wil raden. Een wijze les is om dan altijd 5-10 jaar jonger te raden dan dat je echt denkt. LLDL-deelnemer Mink heeft daar geen boodschap aan en maakt eigenlijk de grootste fout je die kunt maken.

Leeftijd inschatten

Leeftijd inschatten kan erg lastig zijn. Je beledigt iemand wanneer je te hoog inzet, maar eigenlijk is te laag ook niet heel serieus te nemen. Om het niet fout te doen, kun je dit het beste ontwijken. Mink daarentegen, boeit dat niet zo veel. Die gaat er gewoon vol voor maar zit er dan wel 20 jaar naast.

Hij begint over zijn ex, wat hij trouwens de hele tijd aan het doen is, en verteld dat die óók dik in de 70 was. Jolanda schrikt daar een beetje van en vraagt of hij haar dan ook in de 70 schat. Mink op zijn beurt bedenkt zich gauw en zegt 64, wat alsnog veel te hoog is. Jolanda is 58, maar lijkt er gelukkig wel de humor van in te zien.

Kijkers

De kijkers geven Mink gelukkig wel gelijk. Met name de vrouwen die wél 70 zijn, reageren dat ze dachten dat Jolanda ook wel in die koers zat. Bewijst ook meteen maar weer hoe gemeen vrouwen onder elkaar kunnen zijn maar goed, dat wisten we natuurlijk al wel ;-).

Meer van dit: