HomeHumorLLDL Deelnemer Rinke zegt het ondenkbare tegen zijn date

LLDL Deelnemer Rinke zegt het ondenkbare tegen zijn date

Soms doen er mensen mee aan het programma Lang Leve de Liefde waarvan je niet precies begrijpt waarom ze nog vrijgezel zijn. In dit geval zijn het Rinke en Romy die elkaar getroffen hebben en dat lijken twee hele leuke mensen. Al snel blijkt waarom in ieder geval Rinke de liefde van zijn leven nog niet gevonden heeft.

Rinke en Romy

Rinke en Romy lijken goed bij elkaar te passen en Rinke sprak eerder in het programma al uit dat hij de sparkel wel bij Romy voelt. Rinke is weg van Romy en dat spreekt hij ook tegen haar uit. Ook Romy lijkt zich op haar gemak te voelen bij Rinke.

Als het gesprek uiteindelijk verder loopt, komen ze op het onderwerp uiterlijk aan. Romy heeft een mooi kleurtje dus Rinke vraagt of ze vaak naar de zonnebank gaat. Romy geeft aan dat ze dat inderdaad zeer regelmatig doet maar daar heeft Rinke wel een eigen kijk op. Hij ging namelijk ook erg vaak maar is daar mee gestopt omdat hij vindt dat je er een oude kop van krijgt.

Te eerlijk

Romy heeft daar niet echt een boodschap aan want ze heeft de oplossing voor die oude kop al in gedachten. Ze zegt: “Daarvoor heb je botox toch”. Ze geeft aan dat ze dat nog nooit gedaan heeft maar Rinke veert ineens op om te zeggen dat hij het wel regelmatig doet. Hij geeft aan dat hij nu sinds een jaartje botox in zijn voorhoofd laat spuiten.

Als Romy zegt dat ze dat ook wil en laat zien met welke reden, geeft Rinke haar meteen gelijk. “Ja daar zitten aardige groeven”. Romy kan haar oren niet geloven en Rinke beseft ook al snel dat hij af en toe veel te eerlijk is. We snappen ook gelijk waarom hij nog vrijgezel is met zulke uitspraken. Gelukkig vindt Romy het hilarisch, misschien zijn ze perfect voor elkaar ;-).

Meer van dit: