HomeSportEloise Milburn is de veel oudere vriendin van dartsfenomeen Luke Littler (16)

Eloise Milburn is de veel oudere vriendin van dartsfenomeen Luke Littler (16)

Sommige mensen zijn geboren met een talent dat al zichtbaar was toen diegene in de luiers zat. De 16-jarige Luke Littler is zo’n persoon. Deze jongen zet de hele dartswereld op zijn kop, maar weet ook het hoofd van een bloedmooie meid op hol te brengen. Luke schiet raak in elke zin van het woord, daar kan Cupido een puntje aan zuigen. We stellen je voor aan Eloise Milburn, de knappe vriendin van dit dartstalent.

Luke Littler staat in de finale van het WK darts

Luke Littler heeft zijn naam in de internationale dartswereld gevestigd door zichzelf naar de finale van het WK darts te gooien. Dartsorganisatie PDC verdeelt bijna 3 miljoen aan prijzengeld over 96 deelnemers.

Als Luke de finale weet te winnen, dan kan hij een leuk cadeautje kopen voor zijn bloedmooie vriendin, de 21-jarige Eloise Milburn. Deze dame kan wel genieten van jong talent. De winnaar krijgt namelijk 576.000 euro aan prijzengeld mee naar huis en daar zit Luke verdomd dichtbij. Bovendien is er een kebabketen die het Britse talent een leven lang gratis kebab heeft beloofd als hij wint, dus hij kan Eloise ook nog eens gratis mee uit eten nemen. De eigenaren hebben zonder twijfel flink gewed op Luke, maar de echte liefde krijgt hij uiteraard van zijn vriendin.

Dit is Eloise Milburn

Luke ‘The Nuke’ Littler leerde Eloise Milburn kennen tijdens het spelen van een potje FIFA (EA Sports FC), een andere passie van de 16-jarige darter. De twee zijn onafscheidelijk en natuurlijk is de 21-jarige Eloise zo trots als een pauw op haar jochie. Dat bleek wel uit het feit dat ze hem even flink op zijn bek pakte na de winst op Brendan Dolan. Ze liet aan haar volgers weten hoe trots ze op hem is.

Eloise Milburn Luke Littler
Afbeelding: instagram @eloise._

Deze dame is in het dagelijks leven schoonheidsspecialiste, maar kan zelf ook een aardig potje darten. Op dit moment heeft ze het werk even gelaten voor wat het is, want ze geniet met volle teugen van alle camera’s en het enthousiasme van dartsfans.

Leuk detail: Raymond van Barneveld is Luke’s grote idool. In het geval van Eloise is haar vriendje dat, want ze heeft mooi in de roos geschoten door hem te versieren. Hieronder zijn wat beelden te vinden van Luke Littlers vriendin.

Meer van dit: