HomeHumorIn deze stad kun je vanaf nu officieel trouwen in een kebabzaak

In deze stad kun je vanaf nu officieel trouwen in een kebabzaak

Je kunt nu officieel trouwen in een kebabzaak en dat is helemaal niet zo raar. Voor veel mensen staat kebab namelijk toch wel in de top 3 van lievelingseten. Zeker als je kijkt naar de combinatie met een avondje stappen, is kebab de ultieme late night snack. En waar komen veel mensen de liefde van hun leven tegen? Tijdens het stappen!

Utrechtse kebabzaak

Bij de Utrechtse horecazaak Karma Kebab hebben ze een primeur te pakken. Daar heeft een stel elkaar zaterdag het ja-woord gegeven. Dat blijkt heel bijzonder te zijn want er is in Nederland nog niemand die eerder trouwde in een kebabzaak.

Het bruidspaar dat van plan was om te gaan trouwen, was verliefd op de sfeer en de locatie van de kebabzaak. Tijdens de opening van de zaak wilden ze niets liever dan daar het jawoord geven. Dat ging echter niet heel makkelijk want de kebabzaak was helemaal geen officiële trouw locatie. Speciaal voor het bruidspaar heeft de stad Utrecht de locatie nu aangemerkt als trouw locatie.

Luxe kebabzaak

De Utrechtse kebabzaak is overigens niet zon ranzige tent waar je om 04:00 binnen stapt. Ze zijn dan ook niet getrouwd tussen de klodders knoflook en van broodjes afgevallen döner, maar écht wel in een mooie zaak. De zaak heet Karma Kebab en geeft je echt een ervaring als het gaat om kebab.

trouwen in kebabzaak
Afbeelding: Karin Bunschoten Fotografie

Meer van dit: