HomeWTF?!Tientallen dames moeten te lang wachten voor de WC en zeiken hele...

Tientallen dames moeten te lang wachten voor de WC en zeiken hele steeg vol

Als dame zijnde is het niet zo makkelijk om een plasje te plegen dan als man zijnde. Als je moet dan moet je en voor een man is dat vaak geen probleem. Je loopt effe naar de wc en bent in no-time aan de beurt maar voor vrouwen ligt dat anders.

Lange rijen

Als je ergens in de kroeg of op een festival bent dan zal je het wel herkennen. Lange rijen bij de dames wc en geen rijen bij de heren. De verklaring hiervoor is gelukkig vrij logisch.

Pisbakken nemen veel minder ruimte in beslag dan zit wc’s. Je bent als man zijnde dus sowieso sneller aan de beurt als het zover is. Als je dan als vrouw zijnde de wc bereikt hebt, moet je gaan zitten. Vrouwen hebben vaak veel meer aan dan mannen, en zijn dus wel even bezig met de bende uittrekken + weer fatsoeneren. Uiteindelijk kost het bij elkaar heel erg veel tijd en ontstaat er een rij.

Wat moet je dan

Er zit dus niets anders op dan gewoon in de rij aansluiten als je een plasje moet plegen als dame zijnde. Toch kan het ook gebeuren dat je héél erg nodig moet. Wat is nou verstandig om te doen als je de rij niet meer gaat halen?

Je zou ervoor kunnen kiezen om het mannentoilet binnen te stappen. Daar zijn de zit wc’s vaak gewoon vrij. Als die óók bezet zijn zit er niets anders op en moet je ergens door de hurken.

Een steegje is wel een uitkomst als je een rustig plekje zoekt maar let er wel op dat er dan geen gluurbuur staat te filmen. Dat was in deze situatie wel het geval.

Een dame kan het niet meer houden en besluit haar plasje maar weg te leggen in een steeg. Een tiental andere dames ziet dat, en gaat ook.

Gefilmd

Wat zij niet weten is dat er een paar meter verderop een gluurbuur voor de raampjes zit om het hele spektakel vast te leggen. De beelden kun je hieronder zien. Ze zijn wel een beetje bloot dus dan weet je wat je kunt verwachten.

Omdat we het filmpje niet zomaar op deze website kunnen zetten, kun je op het plaatje hieronder klikken om bij het originele filmpje uit te komen.

Meer van dit