HomeShowgekkiesPeter Gillis staat midden op straat te tongworstelen met nieuwe vlam

Peter Gillis staat midden op straat te tongworstelen met nieuwe vlam

Haha betrapt! Petertje stond op klaarlichte dag met een mokkeltje te tongworstelen toen hij afscheid van haar nam. Althans, dat is wat Roddelpraat er over te zeggen heeft. Hij had het in ieder geval erg gezellig.

Gezellig

In de nieuwste aflevering van Roddelpraat is te zien hoe gezellig Peter het heeft met zijn nieuwe vlam. Diegene die de beelden naar hen had gestuurd had er het volgende over te zeggen: “Ze hadden al de hele avond sjans dus ik liep maar even mee toen ze naar de auto gingen want you never know”

Hij voegt er ook nog aan toe dat de meid 25 jaar lijkt. Heeft onze Peter dus weer lekker voor elkaar. Toch is Peter volgens Jan Roos niet perse een casanova. “Je moet gewoon of knap zijn of rijk en dan komt het allemaal wel goed met die mokkeltjes”. Het mokkeltje was blijkbaar ook al eerder die week lekker met Peter bezig geweest.

Ook Nicol

Ook Nicolleke neemt het er van. Eerder al schreven we een stuk over hoe zij met jan en alleman stond te tongen tijdens Carnaval. Maar goed, ze hebben groot gelijk als je het ons vraagt. Iedereen die vrijgezel is zou het er lekker van moeten nemen.

De beelden zijn in dat stuk niet zo lekker te zien maar Roddelpraat heeft gelukkig de beelden zonder 500.000 watermerken er overheen. Mocht je die willen bekijken dan staan ze bij minuut 7:52 van het filmpje hieronder. De beelden starten bij Peter en z’n mokkel

Bron en Beeld: Roddelpraat

Meer van dit: