HomeShowgekkiesNicolleke Kremers steekt 'm overal in tijdens eerste carnaval zonder Peter

Nicolleke Kremers steekt ‘m overal in tijdens eerste carnaval zonder Peter

Het is niemand ontgaan dat Nicol Kremers weer vrijgezel is. Sterker nog, het zal niemand ontgaan ook! Nicol doet er namelijk alles aan om haar vrijgezelle bestaan flink in de kijker te leiden. Kan ze toch weer een paar centjes aan verdienen. Ook tijdens carnaval is ze weer gefilmd, nu alleen niet terwijl ze vreemd gaat 😉

Carnaval

Carnaval staat nu eenmaal bekend om een feestje dat wat losser gevierd wordt dan andere feesten. 6 dagen lang zijn onze Brabanders en Limburgers de hort op. De één kiest er voor om zo veel mogelijk pils te scoren en de ander kiest er voor om zo veel mogelijk andermans bier te proeven.

Die laatste optie is goed weggelegd voor Nicolleke. Op een video is te zien hoe ze wel heel graag het pilsje van een vent wil proeven. De gozer was niet de barbier met wie ze geld bedelde op Tiktok dus dat zal ook wel weer einde verhaal zijn tussen die twee.

Genieten

Carnaval is hoe dan ook een tijd om te genieten. Genieten deed Nicolleke dan ook met volle teugen. Met haar rendierenpakje liet ze zich flink verwennen door Jan en alleman. Groot gelijk hoor meid, wie maakt je wat.

De beelden werden ingestuurd naar Reality_FBI, die ze vervolgens deelde. Door alle watermerken kun je niet heel goed zien wat er gebeurd maar ze verzekeren jullie ervan dat het om Nicolleke gaat.