HomeShowgekkiesDit is het bezopen bedrag dat je moet betalen om Tino Martini...

Dit is het bezopen bedrag dat je moet betalen om Tino Martini op je feest te hebben

Tino Martin is regelmatig in het nieuws geweest omdat hij straalbezopen op het podium verscheen. Dat is natuurlijk vervelend genoeg maar al helemaal als je je bedenkt dat er mensen ook voor moeten betalen. Op de onderstaande video zie je Tino op een feestje staan en daar heeft hij een behoorlijk bedrag voor gekregen.

Tino Martini

Hoewel Tino Martini een prachtige naam zou zijn voor een artiest, is dit alter ego niet perse hetgeen wat je op je feest wilt hebben. Hij kan namelijk niet echt meer de sterren van de hemel zingen als hij te diep in het glaasje gekeken heeft.

Mocht je Tino Martin op je feestje willen hebben dan moet je gemiddeld zo’n 15.000 euro voor een half uurtje wegleggen. Voor dat bedrag kun je gewoon Tino Martin zelf verwachten. Betaal je echter iets minder zoals het bruidspaar uit het onderstaande filmpje, dan moet je niet gek opkijken als Tino Martini op het feestje verschijnt. Voor hem is namelijk ‘maar’ 12.500 euro betaald.

Kritiek

Inmiddels heeft Tino Martin aardig wat kritiek te verduren gekregen maar dat blijkt nog steeds niet echt te helpen. Regelmatig verschijnen er beelden van Tino Martini die op feesten en partijen staat op te treden. Onderstaand kun je twee filmpjes bekijken van Tino Martini. Misschien toch maar even twee keer nadenken wie je nu op je feestje wilt hebben ;-).

Meer van dit: