HomeTelevisieBlondine bij Vandaag Inside gaat het hele internet met haar actie: "Dit...

Blondine bij Vandaag Inside gaat het hele internet met haar actie: “Dit is een droomvrouw”

Als je bij menig talkshow in het publiek kijkt, dan val je al direct in slaap. Het publiek is vaak al boven de 50 en ze staren voor zich uit alsof ze in het bejaardenhuis voor het raam gezet zijn.

Bij Vandaag Inside is het publiek gelukkig altijd wat jonger, waardoor het alleen al voor de mannen een stuk leuker kijken is.

Blonde stoot in publiek

De mannelijke kijkers van Vandaag Inside lieten gisteren al snel hun oog vallen op de blonde stoot in het publiek. Niet zo gek ook, want de dame mag er zeker wezen. Nou weten we zelf ook wel dat je niet alleen op uiterlijk af moet gaan, maar een lief kortpittig kapsel langs je op de bank klinkt ook niet als een droom.

Nou, wat is er nou zo spannend aan een mooie dame in het publiek? Je kunt ook Instagram openen en dan zie je menig vrouw in een bikini haar lichaam showen. Toch deed deze vrouw iets, waardoor ze al direct de droomvrouw werd voor vele mannen.

Bijzonder kunstje

De vrouw heeft tijdens de show niet gekozen voor een ‘stijlvol’ wijntje, maar gewoon voor een hele bierpul. Als ze deze dan ook nog eens in één keer helemaal leeg ad, dan kun je haar wel een echte droomvrouw noemen!

Natuurlijk moet het wel in de perken blijven, je wil ook niet dat ze harder gaat met het bier in de kroeg als jij. Dan ben je al snel het lachertje van de vriendengroep. Maar voor nu, geweldige chick om naar te kijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GAIT 🍺🔞 (@gait_joa)

Meer van dit: