HomeHumorJenny deelt een foto van haar wijnglas maar vergeet een klein detail

Jenny deelt een foto van haar wijnglas maar vergeet een klein detail

Een vrouw die op huwelijksreis was, kreeg de schrik van haar leven toen ze een foto van haar wijnglas op Instagram plaatste. Toen ze dat deed had ze niet in de gaten dat haar blote lichaam te zien was in de weerspiegeling van het glas. Toch effe schrikken toen ze erachter kwam.

TikTok

De TikTok-gebruiker @Jnenifer heeft een hilarische video geüpload waarin ze in lachen uitbarst en zegt: “Hoe gaat mijn huwelijksreis?”, waarna ze haar blunder toegeeft. De video is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Jenny is op huwelijksreis en had een foto van een wijnglas op Instagram gepost om haar huwelijk met haar man te vieren.

Toen iemand haar een bericht stuurde om haar op de fout te wijzen, dacht ze eerst dat het om een grapje ging. Toen ze beter keek naar haar foto, zag ze dat haar blote pruim in de reflectie te zien was. Oeps! In haar video legt Jenny uit: “Ik heb per ongeluk een foto op Instagram geplaatst van mijn wijnglas en ik was naakt. 74 mensen hebben mijn poes gezien. Dat zijn 74 mensen, waaronder de moeder van mijn man, te veel.”

Humor

Gelukkig kon Jenny er om lachen en gaf ze toe dat ze er de humor van inzag. Ze schonk zichzelf een groot glas wijn in en vertelde haar verhaal met een brede glimlach op haar gezicht. Ze vond de manier waarop ze gewaarschuwd werd erg grappig. Een vriendin van haar stuurde namelijk een bericht met: “Hé, ik weet niet of het je iets kan schelen, maar je kunt jezelf zien in de weerspiegeling van het wijnglas”.

Veel mensen reageerden op de video van Jenny en vonden het geweldig hoe ze er zo luchtig over deed. Sommigen vroegen zelfs om de foto te vervagen zodat ze het konden zien, maar Jenny zei dat ze het niet eens kon opbrengen om nog eens naar de foto te kijken. Begrijpelijk, het is toch best gênant om per ongeluk je naakte lichaam te delen met de wereld!

@jnenifer

Honeymoonin 💕🥲 #fyp #EnvisionGreatness #OverShareInYourUnderwear

♬ original sound – jenny✨

@jnenifer

Reply to @kelligabrielle straight from him😂

♬ original sound – jenny✨

Meer van dit: