HomeTelevisieMannen van Vandaag Inside laten meest vulgaire filmpje óóit op de Nederlandse...

Mannen van Vandaag Inside laten meest vulgaire filmpje óóit op de Nederlandse tv zien

Als je wel eens naar een programma van de heren van Vandaag Inside hebt gekeken dan weet je dat ze zo nu en dan best schunnig uit de hoek kunnen komen. Men name René van der Gijp is wel van de vieze grapjes maar Johan Derksen laat zich door presentator Wilfred Genee ook wel eens uit de tent lokken.

Meest vulgaire filmpje ooit

Als je denkt aan een vulgair filmpje dan denk je vaak aan van die filmpjes die via WhatsApp rondgaan. Met name in mannengroepen gaan daar de meest ordinaire en ranzige filmpjes rond.

Eén van die filmpjes had ook de mannen van Vandaag Inside bereikt. In eerste instantie wilde de redactie van het programma het filmpje niet uitzenden, maar naarmate het later en later werd, besloten ze om het toch te doen. Aan het einde van de uitzending, wanneer alle kindjes op bed lagen, lieten ze gauw het fragment zien.

Hilarisch

Het fragment is het einde van een appelreclame. Bij het zien van de clue barst de hele studio in lachen uit. Vooral René van der Gijp komt niet meer bij maar ook Johan Derksen moet er hard om lachen. In het publiek zitten nog wat andere sidekicks die ook hard moeten lachen om het fragment. Toch waren er ook mensen die na afloop van het programma klaagde over het filmpje.

De aanwezige Albert Verlinde kan haast niet geloven wat hij zojuist voorbij had zien komen. Al met al maken zulke dingen het programma tot een groot succes. Het is ook hilarisch om dit gewoon op nationale tv te laten zien.

Bij KIJK hadden ze ook wel door dat dit een fragment zou gaan worden wat mensen terug wilde gaan kijken. Het is toch een soort geschiedenis om zoiets te zien in zo´n goed bekeken programma.

Meer van dit: