HomeHumorBrandweer moet dronken kerel bevrijden die met schoenveters, ondersteboven vast komt te...

Brandweer moet dronken kerel bevrijden die met schoenveters, ondersteboven vast komt te zitten aan een hekje

We kennen allemaal wel de momenten waarbij we te diep in het glaasje gekeken hebben. Het lopen gaat allemaal net wat lastiger en fietsen is helemaal geen optie. Als je dan al een val maakt, dan kan er vaak nog jarenlang om gelachen worden door je vrienden. Maar wat als je een val maakt en je vrienden zijn er niet bij? 

Dronken Belg schakelt hulpdiensten in

In het Belgische Zwevezele was er dus een man die zondagnacht veel te diep in het glaasje had gekeken. Ondanks dat hij niet meer helemaal helder was, besloot hij toch om in zijn eentje naar huis te wandelen. Dat had hij beter niet kunnen doen want tijdens zijn wandeling ging het helemaal mis voor hem.

De man liep door de Kruisstraat van de plaats toen hij tegen een poortje stuitte. Omlopen was natuurlijk geen optie, want wie heeft er zin om met zijn dronken kop verder te lopen dan nodig? Hij stapte dus over dat poortje en kwam direct ten val. Hij besloot zichzelf op te krabbelen, maar kwam erachter dat zijn veter vastzat in het poortje.

Op zijn kop hangend aan een poort

Hij hing dus op zijn kop aan de poort en kreeg zijn veter met geen mogelijkheid los. Er zat dus voor de 28-jarige man niets anders op dan de hulpdiensten in te schakelen. De brandweer kwam snel ter plaatse, waarna de man bevrijd kon worden uit zijn benarde situatie.

Gelukkig had de man op een hoofdwond na geen ernstige verwoningen. Wel heeft hij een mooi verhaal om later aan zijn kleinkinderen te vertellen.

Het kan trouwens ook altijd erger. Deze jongen zat urenlang vast in een kinderschommel en daar moest ook de brandweer voor op komen draven.

Meer van dit