HomeWTF?!Bezopen treinmachinist gooit zijn tas op het gas tijdens instappen: 'Hij sleurde...

Bezopen treinmachinist gooit zijn tas op het gas tijdens instappen: ‘Hij sleurde mensen mee’

Een bezopen treinmachinist heeft afgelopen nacht voor een ravage gezorgd. Tijdens het instappen gooide hij zijn tas op het gas. Hierdoor kwam de trein in beweging, terwijl mensen in en uit probeerde te stappen. Uiteindelijk ontspoorde de trein en kwam tot stilstand.

Bezopen treinmachinist

De bezopen treinmachinist zal zeer waarschijnlijk geen baan meer hebben nadat de beelden tevoorschijn kwamen. Al wankelend lost hij zijn collega af, terwijl hij op zijn gemak aan het videobellen is met zijn vriendinnetje. Nonchalant legt hij zijn tas op het bedieningspaneel.

Hij heeft alleen niet door dat hij zijn tas op het gas heeft gelegd. De trein komt direct in beweging, waardoor instappende en uitstappende mensen uit de trein vallen. De trein kwam gelukkig een paar honderd meter alweer tot stilstand. Ondertussen had de trein mensen meegesleept. De beelden van de puinhoop gaan nu het internet rond.

De puinhoop

In de onderstaande video is goed te zien wat de puinhoop is. Al gauw kwamen ook de beelden online van hoe het had kunnen gebeuren. Daarop is duidelijk te zien dat hij volledig bezopen aan zijn shift begint. De machinist is naar het ziekenhuis gebracht en zal vermoedelijk door zijn werkgever aansprakelijk gesteld worden.

In de eerste video kun je vanaf 55 seconden zien hoe het heeft kunnen gebeuren. In de video eronder is te zien wat voor ravage zo’n domme actie kan geven in slechts luttele seconden. Een trein heeft behoorlijk wat vermogen en massa om in een vingerknip een hoop ellende te bezorgen.