HomeWTF?!Jochie van 18 steekt een zware vuurwerkbom af in een volle trein,...

Jochie van 18 steekt een zware vuurwerkbom af in een volle trein, knalt eigen hand eraf

Naarmate het jaar steeds verder aan zijn eind komt, zijn het de zware knallen van het vuurwerk die steeds meer overlast veroorzaken. Dat zwaar vuurwerk gevaarlijk is, is natuurlijk een feit maar als je er voorzichtig mee om gaat dan kan er niet zo veel mis gaan. Dit jochie van 18 ging helaas niet zo slim met zijn vuurwerkbom om.

Vuurwerk in de trein

Het is Uberhaupt al dom om vuurwerk in de trein af te steken maar als het dan ook nog eens zware knallers zijn dan is het al helemaal geen goede combi. Vannacht rond 02:15 uur was er een helder licht die besloot om een cobra 6 af te steken in een bomvolle trein. Dat gaf een ontzettend harde klap, waar één slachtoffer bij viel. Dat ging om de knuppel die het zelf afstak.

De Cobra 6 is volgens experts vergelijkbaar met de kracht van een handgranaat en is dus ook absoluut geen speelgoed om mee te spelen. Verschillende passagiers in de trein hebben door deze actie gehoorschade en de jongen zelf is zijn hand kwijt. Helaas een verschrikkelijk gevolg van een onnodig domme actie.

Reactie NS

NS noemt de actie in een reactie te idioot voor woorden. Ze begrijpen niet waarom iemand het in zijn hoofd haalt om een vuurwerkbom in een trein af te steken. Hoeveel passagiers er in de trein zaten is helaas niet bekend. Niemand van de passagiers heeft nog aangifte gedaan.

De trein werd op station Schagen tot stilstand gezet en de politie doet momenteel onderzoek. Ze vragen dan ook of ooggetuigen of mensen die het hebben gefilmd, zich willen melden om een verklaring af te geven.

Bron: Trendnieuws

Meer van dit: