HomeShowgekkiesTino Martin staat weer ketsbezopen op te treden en wordt van podium...

Tino Martin staat weer ketsbezopen op te treden en wordt van podium begeleid

Laatst schreven we al een heel stuk over een ketsbezopen Tino Martini. We dachten dat Tino met al die media aandacht wel wat beter na zou denken voor hij weer wat pakt. Helaas bleek niets minder waar toen Tino Martin op een bedrijfsfeest verscheen dit weekend.

Tino Martini

Als je ons vorige stuk had gelezen dan weet je dat je tussen de 10 en 15.000 euro moet betalen om Tino op een feestje te krijgen. Dan verwacht je natuurlijk wel dat hij daar een fantastische show wegzet. Helaas bleek aan de onderstaande beelden dat hij dit keer weer eens helemaal kachel aan een optreden begon.

Lifeofyvonne deelt de beelden waarop haar spionnen de ketsbezopen Tino Martin hebben staan. Onderstaand de screenshots van deze beelden. Te lezen valt dat haar spionnen voornamelijk aangaven dat zowel het publiek als de organisatie met open mond naar dit optreden hebben staan kijken. Later bleek het zelfs zo erg te zijn dat de organisatie Tino van het podium heeft gehaald om vervolgens te kijken of de vorige acts nog terug wilde komen.

Tino Martin
Afbeelding: Lifeofyvonne

De beelden

De beelden komen (zoals gewoonlijk) van Lifeofyvonne, die altijd super strak op dit soort voorgevallen zit. Ze weet altijd als eerste te melden hoe of wat en zo kwam ze later met een update van Tino. Tino zou in een verklaring afgegeven hebben dat wat Yvonne zegt, ‘pertinent onwaar’ is. Beoordeel vooral zelf door de onderstaande video te bekijken.

Bron: Showmag
Beeld: Lifeofyvonne

Meer van dit: