HomeWTF?!Papa gaat het verjaardagscadeau dat Victoria van haar vriendje kreeg niet leuk...

Papa gaat het verjaardagscadeau dat Victoria van haar vriendje kreeg niet leuk vinden

In Nederland mag je voor het eerst alcohol drinken als je 18 jaar wordt. In Amerika is dit net een tandje strenger en moet je wachten tot je 21ste. Als je dan eindelijk 21 wordt dan wil je natuurlijk graag een drankje proberen. Toch is het dan wel belangrijk dat je je eigen grenzen kent of dat je een zorgzaam vriendje hebt.

Verjaardagscadeau

Victoria Douglas werd 21 jaar en had dus wel een cadeautje verdiend. Haar vriendje nam haar als cadeau mee op stap en gaf haar, haar eerste glaasje alcohol.

Al snel had de meid de smaak te pakken, waardoor de alcohol rijkelijk bleef vloeien. Zoals dat gaat met alcohol verdwijnen de grenzen een beetje. Als (ouder) vriendje zijnde let je normaal gesproken dan een beetje op je meisje, maar deze knakker besloot er gewoon nog veel meer bij te gooien. Zelf dronk hij gelukkig niets, want hij moest haar nog met de auto thuisbrengen.

Gefilmd

Eenmaal thuis zette hij direct een camera op de neus van zijn vriendin. Meerdere malen vraagt hij aan Victoria hoe dronken ze is en hij wil dat ze dit aangeeft op een schaal van 1 tot 10. Victoria die niet meer weet wat voor en achter is, vind het moeilijk om op deze vraag te antwoorden.

Uiteindelijk geeft ze toe dat ze haar ‘dronkenheid‘ een 10 geeft. We vragen ons af hoe zijn schoonouders hebben gereageerd bij het afleveren van hun dochter thuis.

Zal hij nog welkom zijn nadat hij hun dochter zo veel liet drinken? Eén ding wat wel zeker is: Victoria zal een flinke kater hebben gehad de volgende dag.

De beelden

Het filmpje is door hem op social media gezet en die heeft momenteel meer dan 4 miljoen views. Het is maar te hopen dat zijn schoonvader de beelden niet tegen gaat komen, want de reacties staan vol met mensen die woest zijn.

Niet op het meisje, maar op de gozer. Hij had haar volgens mensen die reageren beter moeten beschermen. Ze nemen het hem ook kwalijk dat hij de beelden klakkeloos op social media heeft gegooid.

@will_o26

This was the funniest day of my life 🤣 We had fun and she was obliterated by noon #foryoupage #fyp #drunktiktok #21stbday #21

♬ original sound – WillOrze

Meer van dit