HomeHumorUit onderzoek blijkt dat vrouwen dol zijn op rokende en zuipende mannen

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen dol zijn op rokende en zuipende mannen

Uit onderzoek van de Ghent University blijkt dat vrouwen dol zijn op rokende en zuipende mannen. Hoewel gezond leven de laatste tijd steeds hipper wordt, houden vrouwen toch nog steeds meer van een vent die zichzelf helemaal klem kan zuipen. Extra pluspunten als je ook nog eens rookt als een schoorsteen.

Onderzoek doen

De hele wereld zoals we die nu kennen draait op onderzoek. Alles moet worden onderzocht en dus ook de meest onnodige dingen. Zo deden studenten van de Ghent University onderzoek naar wat vrouwen nou écht aantrekkelijk vinden. Eerder zagen we al dat ze dol zijn op mannen die hun best doen in het huishouden, maar nu weten we dus ook dat ze gek zijn op rokende en zuipende mannen.

Als je dit nou als vrouw zit te lezen en denkt; “Dat is helemaal niet waar!”, dan heb je het mis. Veel roken en veel drinken wordt namelijk automatisch geassocieerd met het nemen van risico’s. Een vrouw vindt het van nature ongelofelijk aantrekkelijk als een man risico’s durft te nemen. Vrouwen zoeken een man met ballen, zeg maar.

rokende en drinkende mannen
Tekst gaat door onder de afbeelding

Risico’s nemen

Onderzoek toont aan dat rokers en drinkers meer risico’s durven nemen. Mannen die zich scheelpaffen en klemzuipen, durven vaak net wat meer te ondernemen dan de gezonde man. Vrouwen vinden dat razend aantrekkelijk en zoeken deze mannen dan ook vaker uit om eventjes uit elkaar te trekken.

Want hoewel vrouwen het wel aantrekkelijk vinden als een man rookt en zuipt, gaat dat vooral om eenmalige of kortstondige avontuurtjes. Dat komt trouwens ook perfect uit want het type man dat veel rookt en zuipt is volgens een ander onderzoek juist precies het type kerel dat niet opzoek is naar vastigheid. Dus mannen, trek je conclusie. Vrouwen kunnen er niets aan doen dat ze aangetrokken worden tot jouw rokende en zuipende gedrag 😉

Meer van dit: