HomeWTF?!Bij Mike gebeurt precies waar je bang voor bent als je gaat...

Bij Mike gebeurt precies waar je bang voor bent als je gaat bungeejumpen

Bungeejumpen is een activiteit die alleen weggelegd is voor waaghalzen. Mike is zo’n waaghals en wanneer hij een bungee-attractie ziet staan in Thailand, twijfelt hij geen moment. Want wat kan er misgaan? Het enige dat écht vervelend zou zijn is een gebroken koord…

Bungeejumpen

Bij het bungeejumpen springen de waaghalzen van grote hoogte naar beneden. Ze zitten vast aan een elastisch koord, dat ervoor zorgt dat je uiteindelijk weer veilig op de grond komt te staan. De elasticiteit vangt de kracht van de val op en zorgt ervoor dat je op die manier de ervaring van je leven kunt krijgen.

Bungee-attracties staan vaak op toeristische plekken. De één na de andere durfal springt naar beneden en het gaat vrijwel nooit mis. In het geval van Mike, besloot hij ook de sprong te wagen. Voor zo’n 600 Thaise Baht (plusminus 15 euro), mocht hij naar beneden springen. Zijn vrienden besloten de boel te filmen.

Gaat flink mis

Op de video, die op twitter terug te vinden is, zie je hoe Mike met al het plezier naar beneden springt. Vlak voordat hij bij het laagste punt komt, gaat het echter flink mis. Het elastische koord kan de kracht van zijn val niet aan, en breekt. Zijn vrienden schrikken zich een ongeluk wanneer Mike met hoge snelheid in het water klapt.

Dat water heeft hem echter wel nog gered. Mike kwam namelijk vrijwel ongedeerd uit het water. Het enige waar hij last van had, was dat zijn hele lichaam beurs en blauw was. Mike vertelde alsof het voelde dat hij heel erg in elkaar geslagen was. Hij kreeg als schrale troost ook nog zijn 15 euro terug van de eigenaar. Zie de beelden hieronder.

Meer van dit: