HomeWTF?!Gozer zwemt in zijn blootje door Disneyland attractie en wordt het park...

Gozer zwemt in zijn blootje door Disneyland attractie en wordt het park uitgezet

Een opmerkelijke situatie dit weekend toen een gozer in zijn blootje door een Disneyland attractie besloot te zwemmen. De man liep eerst naakt door het park en besloot het toen op een zwemmen te zetten. Hij kon uiteindelijk in de attractie It’s a small world bij de lurven gegrepen worden.

Disneyland

Het was even schrikken voor de bezoekers die afgelopen weekend in Disneyland, Anaheim liepen. Het populaire attractiepark zit normaal gesproken bomvol jonge kinderen dus het is een ziekelijke actie om je kleding uit te trekken. Toch liet de man het daar niet bij zitten, en besloot hij een stukje te gaan zwemmen.

Een pretparkbezoeker filmde het hele tafereel en die beelden gaan op dit moment keihard viraal. Degene die het gefilmd had zei nog: “Hij leek erg ver weg te zijn, waarschijnlijk deed hij dit stijf van de drugs. Ik verbaasde me er ook over dat ze hem gewoon in z’n blote kont uit het park droegen via de voordeur”. Op de beelden is te zien hoe veel kinderen de man hebben gezien.

Grote problemen

Er is verder niet veel over de gozer bekend. Naar verwachting zal hij wel een aanklacht of 50 tegen zich zien binnenkomen. In Amerika zijn ze gelukkig niet zo suf als in Nederland, dus zal hij flink op de blaren moeten gaan zitten. Wat die gozer nou precies bezielde blijft onduidelijk. Laten we maar hopen dat het een eenmalige trip was van wat sterke troep.

De beelden kun je hieronder zien met een blurr ervoor. Gelukkig kennen we onze doelgroep en weten we dat jullie het ook graag zonder blurr willen bekijken. Je kunt dat doen door op het plaatje onder het filmpje te drukken. Je kunt je wel voorstellen dat we de beelden niet zomaar op deze pagina zetten.

Meer van dit: