HomeTelevisieLLDL deelnemer Casper is in de war van Yanna's bips en doet...

LLDL deelnemer Casper is in de war van Yanna’s bips en doet dan iets raars

Lang Leve de Liefde deelnemer Capser is helemaal in de war van de bips van Yanna. Zo erg in de war, dat hij niet weet waar hij het zoeken moet. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het programma weer begonnen is. Iedere werkdag kunnen we weer genieten van een half uurtje televisie waar je absoluut niet bij na hoeft te denken.

Casper onder de indruk

We konden gister al zien hoe kijkers zich enorm stoorde aan de houding van de verwende Casper maar nu zien we hoe hij zich eigenlijk helemaal geen houding weet te geven. Yanna zelf baalde ook al een beetje dat Casper geen enkele charmante stap durft te zetten en Casper lijkt vooral een innerlijke strijd te voeren om het niet te verpesten.

Er wordt samen gepraat, gekookt en gelachen maar wanneer ze besluiten om samen de jacuzzi in te gaan, wordt het een beetje ongemakkelijk. De jacuzzi is sowieso een broeinest van ongemakkelijke momentjes in Lang Leve de Liefde. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gozer die ineens zijn slurf tevoorschijn haalt.

Weet het niet meer

In dit geval is het Casper die al lekker in de jacuzzi zit, als Yanna erbij komt zitten. Hij durft eigenlijk niet te kijken wat voor vlees hij in de kuip krijgt, maar weet daarna ook niet meer wat hij moet doen. Hij kijkt wat weg, terwijl Yanna overduidelijk zit te wachten tot Casper eindelijk eens wat spannends probeert. Als ze dan toch maar de vragenkaartjes erbij pakken, gaat het gesprek niet veel makkelijker door een kleine miscommunicatie.

Vervolgens kijkt hij haar niet meer aan en blijft het secondenlang stil. Kijkers gaan stuk om de rare actie van Casper. Iemand zegt: “Volgens mij had Casper niet verwacht dat hij daadwerkelijk aan de bak zou moeten om een meisje voor zich te winnen”. Het ligt dan ook niet aan Yanna als deze date niet zou slagen. Je kunt de samenvatting van de aflevering hieronder bekijken maar ik laat hem starten op het moment dat ze in de jacuzzi zitten.

Meer van dit: