HomeHumorLLDL Deelnemer Dennie haalt zijn slurf tevoorschijn in de jacuzzi

LLDL Deelnemer Dennie haalt zijn slurf tevoorschijn in de jacuzzi

Meedoen aan het programma Lang Leve de Liefde geeft helaas niet altijd zekerheid dat je de prins op het witte paard vindt. Sterker nog, de kans dat er geen klik is, is vele malen groter dan dat die er wel is. In het geval van Dennie en Wendy lijkt het wel goed te gaan komen.

Fysiek contact

De deelnemers hebben niet heel veel tijd om elkaar goed te leren kennen. Het is dus prettig als er direct een vorm van aantrekkingskracht is. Wendy en Dennie lijken vanaf het eerste moment bij elkaar te passen. Er is volop fysiek contact tussen de twee en de klik spat ervan af.

Het is dus niet heel gek dat de twee bedenken om een stukje in de jacuzzi te gaan zwemmen. Dat is immers de plek waar je zonder pardon je date wat beter kunt bekijken. Het is natuurlijk ook heel belangrijk om te weten wat voor vlees er precies in de kuip zit. Dennie had thuis al bedacht dat hij graag in die jacuzzi wilde belandden en had meteen iets bedacht om het ijs te breken.

Mankini

Dennie had namelijk van thuis de bekende Borat mankini meegenomen. Als hij verschijnt met de herkenbare bandjes heeft hij zijn broek nog aan. Wendy lijkt haar plezier niet op te kunnen en kan niet anders dan glunderen. Wanneer zijn broek uitgaat, zit er tot haar grote teleurstelling nog een zwembroek onder. Ze vraagt: “Is ‘ie zo?” en gebaard een mini pipi.

Toch besluit Dennie om, eenmaal in de jacuzzi, de hele boel maar uit te trekken. Wendy kan haar ogen niet geloven en lijkt ervan te genieten. Ze zegt: “Ik krijg het zo heet van jou!”. Aan het fragment te zien kunnen we morgen weer schrijven over wippende mensen op televisie. Dennie en Wendy passen in ieder geval erg goed bij elkaar.

Meer van dit: