HomeHumorOmgekeerde wereld in LLDL als Johan schrikt van hoe vaak Caroline wil...

Omgekeerde wereld in LLDL als Johan schrikt van hoe vaak Caroline wil wippen

In het programma Lang Leve de Liefde is het zaak om elkaar zo snel mogelijk te leren kennen. Om elkaar te leren kennen is het belangrijk dat je vragen aan elkaar stelt. Vragen over intimiteit kunnen daarin natuurlijk niet ontbreken. Caroline vraagt dan ook hoe belangrijk seks voor Johan is.

Bek vol tanden

Als Caroline aan Johan vraagt hoe belangrijk seks voor hem is, is hij heel duidelijk. Hij vindt het erg belangrijk namelijk. Als hij de vraag omdraait is Caroline kort maar krachtig: ‘Ja’. Een zeer pijnlijke stilte volgt en zodanig probeert Johan de stilte wat op te vullen. Hij komt met de woorden: “Het hoeft voor mij ook niet per se 3 keer in de week, weet je wel?”

Caroline zegt op haar beurt dat ze juist wél meer dan drie keer in de week wil wippen. Ze vindt dat mensen in een goede relatie toch minstens drie keer in de week seks moeten hebben. Daar lijkt Johan wat van te schrikken want hij zit met zijn bek vol tanden. Zelfs als Caroline de stilte doorbreekt met een vraag naar zijn ‘love language’, weet Johan nog steeds niet wat die moet zeggen. Lekker ongemakkelijk allemaal weer.

Meer van dit: