HomeWTF?!Vanessa is helemaal klaar met alle kinderen in de Efelting: "Ik heb...

Vanessa is helemaal klaar met alle kinderen in de Efelting: “Ik heb veel last van ze”

Aan het einde van het schooljaar gaan de meeste scholen weer op schoolreisje. In veel gevallen is het een schoolreisje om van te huilen, maar soms hebben scholen ook leuke ideetjes.

In plaats van een random speeltuin, kiezen die scholen ervoor om naar de Efteling te gaan. Reuzeleuk voor de kinderen natuurlijk, maar blijkbaar zijn er bezoekers die er moeite mee hebben.

Rednes is boos

Op TikTok is er een ‘influencer’ die zich Rednes noemt. Die naam zal ze gekozen hebben door de kleur van haar haar en haar voornaam Vanessa. De vrouw besloot om met haar kind naar de Efteling te gaan, maar haar dagje verliep niet helemaal hoe ze van tevoren voorspeld had. Er bleken namelijk een aantal schoolreisjes gaande in de Efteling en dat kon de dame verre van waarderen.

Ze maakte een filmpje met een tirade op TikTok: “Beste Efteling, ik heb een verzoekje aan jullie, ik als normale bezoeker heb ontzettend veel last van de schoolreisjes kinderen. Ze schreeuwen, het is overal ontzettend druk.”

5000 extra kinderen

Een medewerker had tegen Rednes gezegd dat er die dag maar liefst 5000 extra kinderen in het park waren. Daarom stelt ze voor dat de Efteling een aantal dagen van het jaar enkel opengaat voor schoolreisjes. Hierdoor hebben de ‘gewone’ bezoekers geen last meer van de schoolreisjes.

“Dan hoeven de normale bezoekers daar niet de dupe van te zijn, want het is ongekend hoeveel schreeuwende en krijsende kinderen er om je heen zitten. De wachtrijen zijn ellenlang, dit is niet meer normaal.” zegt ze.

Ondanks dat de reguliere bezoekers € 51,- betalen voor de entree, betalen scholen maar €22,- per kind.

Meer van dit: