HomeHumorEfteling is aan het renoveren en heeft Doornroosje een giga-borstvergroting gegeven

Efteling is aan het renoveren en heeft Doornroosje een giga-borstvergroting gegeven

De Efteling wordt jaarlijks bezocht door een groot deel van de Nederlanders. Zowel jong als oud hebben de mooiste herinneringen van de Efteling. Niet alleen in Nederland is het park een groot succes, maar ook bij de buitenlanders. De Amerikanen vinden het park zo geweldig dat ze het een aantal jaar geleden hebben uitgeroepen tot ‘Het mooiste attractiepark ter wereld’. Zeker iets om trots op te zijn als Nederlanders. 

Nederlanders niet tevreden

Toch zijn niet alle Nederlanders tevreden met de Efteling. De entreeprijs is namelijk boven de 50 euro gekomen en de horecaprijzen in het park zijn immens.

Nu blijkt zelfs dat de horecaprijzen in de Efteling nog hoger liggen dan de prijzen in Disneyland Parijs. Het is dus ook niet zo gek dat steeds meer Nederlanders ontevreden zijn over de Efteling. Toch zijn de prijsstijgingen in de Efteling wel begrijpelijk. Een park onderhouden kost natuurlijk veel geld. Denk aan nieuwe attracties, renovaties en andere bijkomende kosten.

Onlangs heeft de Efteling een renovatie uitgevoerd in het sprookjesbos. Hierbij hebben ze behoorlijk wat aangepakt, maar heeft vooral Doornroosje een flinke upgrade gekregen.

‘Doornroosje bij de plastisch chirurg’

In de tijd dat het kasteel van Doornroosje gerenoveerd moest worden, moest de schone slaapster natuurlijk op zoek naar een andere slaapplaats.

De Efteling heeft haar daarom een weekje naar een plastisch chirurg in Turkije gestuurd. De voorgevel van Doornroosje paste namelijk echt niet meer bij deze tijd. Ze heeft daarom een flink aantal cc cadeau gekregen van het park.

Tijden van nu

Wel een beetje lullig om een slapende prinses een borstvergroting te geven. We vragen ons daarom ook streng af of Doornroosje zelf wel toestemming heeft gegeven voor deze behandeling. Hoort toch wel een beetje bij de tijd van nu. Je kunt je immers identificeren voor alles wat je wil.

Toch denken we dat met deze voorgevel ervoor gaat zorgen dat Doornroosje niet lang meer zal slapen. Geen prins die nog voorbij kan lopen zonder deze dame te zoenen natuurlijk. Als je de vergroting wilt zien, moet je even op het pijltje in de post hieronder tikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit: