HomeWTF?!Harry wil nieuw goedkoop gebitje in Turkije halen maar dat eindigt in...

Harry wil nieuw goedkoop gebitje in Turkije halen maar dat eindigt in tranen

Als je tegenwoordig iets aan jezelf veranderd wilt hebben dan is dat helemaal geen probleem meer. Je kunt eigenlijk overal terecht voor behandelingen en je kunt het zo gek niet bedenken of het is uit te voeren. In Turkije doen ze dit ook, maar voor minder dan de helft van de prijs van Nederland.

Nieuw gebitje scoren

Een nieuw gebitje scoren doe je door middel van facings aan te laten brengen. Facings zijn een beetje als de haute couture van de tandheelkunde. De tandarts slijpt een behoorlijk laagje van je eigen tand af, en plakt er vervolgens een op maat gemaakt tandje overheen.

Het resultaat? Een gepersonaliseerde, stralende glimlach. Althans, meestal… Soms moet een cliënt namelijk even wachten tot de tanden bekomen zijn. Op zo’n moment moeten ze met van die kleine mini haaientandjes over straat. Vaak schrikken ze zich dan kapot en is het janken geblazen. In dit geval, viel dat wel mee. De gozer vond het zelfs wel geinig en besloot er een filmpje van te maken. Het artikel loopt verder door onder deze video.

@bigharryuk

Do you like a big tongue..?😝 #teeth #veneers #turkiye🇹🇷 #turkeyteeth🇹🇷 #theguywiththeteeth #fake #beard #beardedman #tatto #ink

♬ Level Up – Ciara

Te zien is hoe Harry zijn mini haaientandjes showt. Vervolgens zie je hoe het eindresultaat is geworden. Harry zal wel blij zin toch? Nee, niets bleek minder waar want de bovenste tanden waren mislukt. Ze verkleurde namelijk ontzettend snel. Hierdoor liep hij met een soort Duo Penotti rond in zijn mond.

In van die goedkope Turkse klinieken krijg je vaak garantie tot de deur dus het zal wel een dure grap zijn om deze ellende weer te fixen. Ondertussen zal er wel weinig gelachen worden door deze Harry. Loop je toch akelig voor paal. In de beelden hieronder is te zien hoe zijn Duo Penotti gebitje eruitziet.

@bigharryuk

Turkey reslly did f*ck my teeth up this time😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist

♬ Level Up – Ciara

Meer van dit: