HomeHumorMeisje wil met haar paard op de foto maar kan gelijk door...

Meisje wil met haar paard op de foto maar kan gelijk door naar de tandarts

Een meisje wil graag met haar paard op de foto maar kan dan gelijk door naar de tandarts. Het paard heeft namelijk óf een hele grote hekel aan de dame óf is cameraschuw. Hij mept het meisje hard raak met zijn hoofd. Zo zie je maar weer dat deze grote dieren gewoon lekker doen waar ze zin in hebben.

Paardenliefhebbers

In Nederland zijn er zo’n 500.000 paarden en dus minstens zoveel liefhebbers. Als ik AI een schatting laat doen van hoeveel mensen er dol zijn op paarden, komt daar 1 miljoen mensen uit. De rest van de mensen heeft het er niet zo op. Dat heeft veel te maken met de grootte van de dieren.

Paarden kunnen behoorlijk groot en sterk zijn, wat het intimideren maakt. Persoonlijk heb ik het er niet zo op omdat ik ze niet te vertrouwen vindt. Dat komt niet per se omdat ik het vervelende beesten vind, maar omdat ze zo onvoorspelbaar zijn. Als je de lichaamstaal van zo’n dier begrijpt, zal dat vast en zeker anders zijn.

Kopstoot

Hoeveel verstand je er ook van hebt, je moet geconcentreerd blijven bij een paard in de buurt. Het meisje uit het filmpje hieronder is waarschijnlijk dol op haar paard, maar had even niet door dat hij er geen zin in had. Als ze in zijn buurt komt met een camera, besluit hij een flinke kopstoot uit te delen.

Ze schrikt ervan, en moet er even van bijkomen. Waarschijnlijk kan ze even bij de tandarts langs om te kijken of haar tandjes er nog in zitten. We zijn er trouwens voor het gemak vanuit gegaan dat het paard een mannetje is, maar we weten dat helemaal niet zeker. We zetten het er maar even bij voor het geval dat iemand daar over struikelt.

Meer van dit: