HomeGekkiesKijkers van First Dates gaan stuk om date: Mondhygiëniste vs Deze gast

Kijkers van First Dates gaan stuk om date: Mondhygiëniste vs Deze gast

Het is weer ouderwets genieten nu First Dates weer elke dag op TV is. De lijst hilarische First Dates fragmenten wordt met de week langer en ook nu weer kunnen we er een fragment aan toevoegen. Kijkers gingen namelijk helemaal stuk om een ‘complete mismatch’!

Mismatch

Een mismatch kan natuurlijk gebeuren en het komt niet vaak voor dat ze ook écht heel pijnlijk zijn. Toch zagen we hoe een dame mondhygiëniste van beroep is, gekoppeld werd aan een gozer waar ze behoorlijk wat werk mee zou hebben.

Ze moet vast denken dat de gozer er niets aan doen hoe zijn gebit er bij staat maar toch… om dan als mondhygiëniste aan zon gozer gekoppeld te worden, is vrij pijnlijk. De dame negeert het en begint er niet over. Met een stalen blik bestelt ze haar ginger ale maar als de gozer vraagt wat voor werk ze doet, moet ze toch even lachen.

Lachen

Ze was niet de enige, haar antwoord had namelijk niet beter uit kunnen pakken voor de gozer. Wat zij namelijk niet weet, is dat hij een gebitje in heeft. Als hij zijn gebitje eruit trekt, is ze toch wel heel erg opgelucht. Een heerlijke grap!

Als dan het ijs nog niet gebroken is weten we het ook niet meer. Zelfs onze Victor (barman) moet er hartelijk om lachen. De vrouw is ontzettend opgelucht en vind het zelf gelukkig ook hilarisch. Mooie gozer joh.

Meer van dit: