HomeTelevisieLLDL-Johan zegt iets 'afschuwelijks' over paarden, maar zijn date blijkt paardenmeisje

LLDL-Johan zegt iets ‘afschuwelijks’ over paarden, maar zijn date blijkt paardenmeisje

Zijn paarden belangrijk dan koeien? Stel deze vraag aan menig paardenmeisje en er bloeit een felle discussie op. Als je dan ook nog eens zegt dat je graag paardenvlees eet, dan kan je beter rennen voor je eigen veiligheid. In Lang leve de liefde durfde Johan het aan om de discussie aan te gaan met paardenmeisje Maxim. 

Maxim en Johan

De date tussen Johan en Maxim verloopt gezellig. In de avond besluiten ze daarom om samen te gourmetten. Ondanks dat je zou denken dat er weinig mis kan gaan tijdens het gourmetten, blijkt niets minder waar.

Johan is namelijk niet op zijn mondje gevallen en vertelt gemakkelijk wat er op zijn tong ligt. Dit zorgt direct voor een hilarische discussies voor de kijkers. Tijdens het gourmetten komt Maxim met de opmerking dat Johan een echte koeienfluisteraar is. Maxim is van mening dat een vleeskoe een stuk agressiever is dan een normale koe.

Johan ziet geen verschil in koeien: “Ik vind ze allemaal hetzelfde. Voor mij is een koe een koe en een paard voelt wat ik niet mag, maar die zie ik liever op mijn bord.” Hij is overduidelijk geen fan van paarden.

‘Vroeger zouden we ruzie krijgen’

Maxim is direct geschokt door de uitspraak van Johan: “Vroeger zouden we hier echt ruzie om krijgen. Toen ik nog een echt paardenmeisje was.” Johan begrijpt het gedoe allemaal niet zo. Hij mag toch zelf beslissen of hij een paard liever op zijn bord ziet dan in de wei?

Maxim kent geen genade: “Vroeger zou ik je direct hier op de gourmetplaat gegooid hebben.” Johan snapt er niks meer van.

Hij geeft aan dat hij een koe ook liever op zijn bord ziet liggen. Toch vindt Maxim dat geen excuus. Een paard op het bord is namelijk zielig en een koe niet.

Uiteindelijk geeft Johan het op. Hij kan zijn lach nauwelijks nog houden: “Sorry, stokbroodje?” Als het een match gaat worden is één ding zeker, Johan zal nooit meer paardenvlees op zijn bordje krijgen.

Meer van dit: