HomeShowgekkiesBritt Dekker deelt strakke bikini foto en geeft voedingstip: 'Ik eet alleen...

Britt Dekker deelt strakke bikini foto en geeft voedingstip: ‘Ik eet alleen wortels en friet’

Volgers konden hun ogen niet geloven toen Britt Dekker een foto van haarzelf in bikini deelde. Trots poseert ze in de spiegel met haar afgetrainde lichaam. Daarbij zet ze: “Dieet? Elke dag drie paarden rijden, ‘s ochtends wortels en ‘s avonds friet”. 

Britt Dekker in Bikini

We zien Britt niet vaak in bikini en nu ze een foto deelt snappen we ook niet echt waarom. De 31-jarige dame blijkt hartstikke fit te zijn dus ze hoeft zich helemaal nergens voor te schamen. Vroeger was ze iets minder preuts want toen heeft ze nog in de Playboy geschitterd. Hoewel ze daar een lekker zakcentje mee verdiende, had ze dus geen ambities om door te gaan in die richting.

De ambities die ze wel had, lagen bij haar paarden. Ze is een aantal jaar geleden namelijk met een YouTube kanaal gestart, waar ze vlogt over haar leven met haar paarden. En blijkbaar is dat paardrijden lang zo slecht nog niet want met een dieet van wortels en friet, moet je toch echt iets anders erbij doen om er zo afgetraind uit te zien.

Reacties van volgers

Volgers staan perplex van wat ze zien. Sommige geven aan dat ze het ook wel zien zitten om zo’n wortels en friet dieet te proberen en anderen wijten haar lichaam aan het feit dat ze gewoon geluk heeft. Je moet natuurlijk ook wel een beetje vooraan staan bij het uitdelen van de stofwisselingsgenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Meer van dit