HomeWTF?!Larissa wil graag 3 keer per dag, twee uur wippen: "Mijn vriend...

Larissa wil graag 3 keer per dag, twee uur wippen: “Mijn vriend kon het niet aan en dumpte me”

Larissa is een model van 24 jaar oud. Ze heeft meer dan 250.000 volgers op Instagram en is in de race om MissBumBum 2023 te worden. Daarvoor wil ze graag een zogenaamd seksdieet volgen. Hiervoor moet je 3 keer per dag, 2 uur aan een stuk wippen. Klink als de ideale vriendin voor veel mannen, toch?

Meedoen aan MissBumBum

Larissa doet mee aan de Braziliaanse editie van MissBumBum. Dat is een competitie voor wie de mooiste bips heeft. Je kunt je voorstellen dat ze te maken heeft met de sterkste competitie ter wereld. Omdat ze graag op wilde vallen, probeerde ze haar training over een andere boeg te gooien. Waar de meeste deelnemers namelijk heel erg veel krachttraining doen, gooit Larissa het liever op een minder bewezen tactiek om een prachtige bilpartij te krijgen.

Dat wil zeggen dat ze een seksdieet wilde volgen. Dat is een veeleisende routine die je elke dag moet voltooien. Het kost vooral veel tijd én je hebt iemand nodig die het dieet met je samen doet. Het vriendje van Larissa vond het maar niks, en besloot de boot te verlaten. Toch geeft ze niet op: “Ik geloof dat deze intensiteit helpt om de bilspieren strakker te maken, essentieel om mee te doen aan Miss BumBum Brazil.”

Nieuwe trainingspartner

Zoals je je voor kunt stellen, moet Larissa haar dieet met iemand samen volbrengen. Omdat haar vriendje ervandoor is, zoekt ze nu naar een nieuwe trainingspartner. Ze zoekt naar iemand die het wél ziet zitten om samen met haar te trainen voor MissBumBum 2023. Wij willen haar graag helpen in haar zoektocht en zetten Larissa daarom hieronder maar even in de etalage.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Larissa Sumpani (@eusumpani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lari Sumpani (@sumpanivip)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lari Sumpani (@eusumpanioficial)

 

Meer van dit: