HomeShowgekkiesAan de 'ijspegels' van Katja Schuurman te zien is het water nog...

Aan de ‘ijspegels’ van Katja Schuurman te zien is het water nog erg koud

Tegenwoordig kun je het wel en wee van iedereen volgen op Social Media. Zo kun je precies weten wat nobodies als Jade Anna of Chahid Charrak hebben gegeten. Dat er animo voor is, dat is wel duidelijk. Dagelijks stromen namelijk de reacties vol op de socials van de sterren. Erg fijn natuurlijk want een dag geen aandacht, is een dag niet geleefd voor de sterren.

Schaars gekleed op Social Media

Wat moet je als bekende Nederlander doen als je steeds minder relevant wordt? Juist, plaats gewoon wat op Instagram met zo weinig mogelijk kleding aan. Een kiekje met bijvoorbeeld een sexy badpak zorgt zomaar weer voor een flink aantal impressies.

Ook Katja Schuurman merkte dat haar relevantie steeds meer begint te dalen. Ze is namelijk allang uit haar hoogtijjaren uit de jaren 90. In deze tijd was iedere man aan het kwijlen als Katja Schuurman weer in de bladen stond. Tegenwoordig moet Katja echt wat meer moeite doen om toch wat aandacht te krijgen van de mannen.

Katja in het IJsselmeer

Onlangs heeft Katja Schuurman een Reel op haar Instagram gedeeld waarbij ze zichzelf toont in een weinig verhullend badpak. Normaal gesproken zie je dit badpak alleen nog bij meiden van in de twintig, maar Katja maakt graag een uitzondering voor zichzelf.

Terwijl Katja zichzelf filmt, heeft ze direct door dat het misschien niet zo handig is om jezelf te filmen, terwijl ze trede voor trede dichter bij het water komt.

“Toch niet zo handig dit jongens, ik leg jullie even neer”. Terwijl Katja dit vertelt, hangt ze voorovergebogen in de camera, met een vrij diep decolleté. Haar volgers zien het ook en gaan helemaal los in de comments.

Uiteindelijk stapt Katja buiten beeld het water in, waardoor we alsnog niet de content krijgen wat de ‘originele bedoeling’ was. Afijn, ze heeft wel weer de nodige engagement te pakken.

In de beelden hieronder is te zien hoe Katja van haar heerlijke ijsduik geniet. Of ja.. dat zie je dus eigenlijk precies niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Meer van dit