HomeWTF?!Lidl komt met bizar goedkope opblaasbare jacuzzi, die ook nog eens bijna...

Lidl komt met bizar goedkope opblaasbare jacuzzi, die ook nog eens bijna geen stroom vreet

Hoe lekker is het om na een lange werkdag te kunnen ontspannen in je eigen jacuzzi? Vaak blijft dit bij alleen dagdromen, want een fatsoenlijke jacuzzi is kneiter duur.

Gelukkig zijn er nu ook mogelijkheden om op een goedkope manier je eigen spa in de tuin te maken. Zoals je van de Lidl gewend bent, komen ze namelijk met een bizar goede deal.

Opblaasbare jacuzzi

Je kunt tegenwoordig kiezen voor een opblaasbare jacuzzi. Deze kun je gemakkelijk opzetten en afbreken wanneer je maar wil. Hierdoor staat hij nooit in de weg tijdens de seizoenen dat je hem niet wil gebruiken. Bovendien kun je hem gemakkelijk schoonhouden.

Tot nu toe alleen maar voordelen dus, de prijs is bovendien ook een erg groot voordeel. Waar je voor een ‘echte’ jacuzzi al snel duizenden euro’s neer moet leggen, is de opblaasbare jacuzzi al voor enkele honderden euro’s beschikbaar.

Jacuzzi bij de Lidl

Deze jacuzzi heeft een inhoud van 941 liter en 140 massagejets. Je kunt hierin bubbelen met zes personen. Bij de jacuzzi wordt ook een digitaal bedieningspaneel geleverd waardoor je zelf de temperatuur en de sterkte van de bubbels kunt bepalen. Op deze manier kan je heerlijk genieten in de jacuzzi. Bij aankoop krijg je ook direct een drijver voor de chloortabletten. Zo houd je de jacuzzi schoon en de pH-waarde op peil terwijl de filter de rest van het werk doet.

Het allerleukste is dat de jacuzzi nauwelijks stroom kost. De opblaasbare jacuzzi verbruikt niet eens 5 kWh per dag. In de winter is het iets meer omdat de jacuzzi harder moet werken om warm te blijven. Gemiddeld ben je voor een jacuzzi ongeveer € 1.70 per dag kwijt aan stroom. Bij de Lidl kun je nu deze Bestway jacuzzi via deze link oppikken voor een prijs van €410,- euro.

 

Meer van dit: