HomeTelevisieFatima kronkelt hele bubbelbad door in 'De Bondgenoten', in de hoop dat...

Fatima kronkelt hele bubbelbad door in ‘De Bondgenoten’, in de hoop dat Bruce haar bips ziet

Bij SBS kunnen we dagelijks kijken naar het programma ‘De Bondgenoten’. Zeker nu we in het vakantieseizoen zitten waarbij veel programma’s herhalingen zijn, is een nieuw programma zeker verfrissend. Daarnaast zitten er ook wel wat spraakmakende deelnemers tussen, wat weer ideaal voor ons is. 

Fatima in de bondgenoten

Bruce en Fatima nemen plaats in het bubbelbad. Aan de hele houding van Fatima is te zien dat ze er niet zit voor een gesprekje over de speltactieken.

Ze blijft ronddwarrelen in bad en staat meer rechtop om haar lichaam te laten zien, dan dat ze zit. Bruce merkt ook al snel op dat Fatima er niet zit om een gezellig gesprekje te voeren. Fatima stelt de vraag: “Stel je voor: je bent weer thuis, zijn er dames die jou aantrekkelijk vinden?”. Bruce voelt de bui al hangen en geeft daarom direct een bijzonder antwoord.

Twee babymama’s

“Weet je, er zijn best wel wat dames die mij aantrekkelijk vinden ja. Maar ik ben veel aan het werk, ik ben papa, ik probeer niet zoveel in deze situaties te komen.

Hij vervolgt “Ik krijg ook best snel kinderen, dus daar moet ik ook mee oppassen. Ik heb nu al twee babymama’s en ik wil er niet een random derde babymama bij hebben.”

De vibe in het bubbelbad is direct helemaal omgeslagen. Aan het gezicht van Fatima is direct te zien dat ze not amused is met het antwoord.

Ze blijft nu tenminste wel zitten in het bubbelbad zonder steeds op te staan om haar lichaam te showen.

Meer van dit: