HomeWTF?!Man springt op rug van orka om ritje te maken, maar dat...

Man springt op rug van orka om ritje te maken, maar dat komt hem duur te staan

Een man heeft een flinke boete gekregen omdat hij op de rug van een orka besloot te springen. Zijn vrienden filmde het moment dat hij van de boot afsprong. Het filmpje ging hard rond, waardoor de man snel gevonden was.

Boottochtje met vrienden

De man besloot om met wat vrienden op een boottochtje over zee te gaan. Helaas ging er iets mis in het hoofd van de man, waardoor hij een ‘briljant’ idee bedacht had.

Het idee werd ook nog eens aangemoedigd door zijn vrienden, waardoor hij niet lang hoefde na te denken over zijn bizarre actie. Hij besloot namelijk om een ‘body slam’ te maken boven op een orka. De orka was op dat moment rustig met haar kalf aan het zwemmen. De man springt erboven op en wordt flink toegejuicht door zijn vrienden.

340 euro boete

Eenmaal terug bij de boot aangekomen besluit de man om toch nog maar eens naar het dier toe te zwemmen. “Hebben jullie het op film dat ik hem aangeraakt heb?” roept hij hard naar zijn vrienden.

Als zijn vrienden dit beamen, is de pret voorbij en komt hij terug op de boot geklommen.

Ondanks dat zijn vrienden het helemaal geweldig vinden. Vinden de New Zeelandse autoriteiten het een stuk minder grappig.

De man heeft daarom een boete gekregen van 300 pond. Nadeel is alleen dat de man viraal gaat en deze 300 pond dus al snel terugverdiend zal zijn door hem. Volgende keer hopen dat de orka voor een straf mag kiezen.

Meer van dit: